Modrić opet junak: 'Takav igrač se nikad ne bi trebao umiroviti' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 3

Modrić opet junak: 'Takav igrač se nikad ne bi trebao umiroviti'

Modrić opet junak: 'Takav igrač se nikad ne bi trebao umiroviti'

Hrvatski kapetan oduševio je protiv Granade, a trener Real Madrida Carlo Ancelotti pohvalio ga je nakon utakmice te otkrio na što je fokusiran premda mu ugovor istječe za mjesec i pol dana

VIDEO

Real Madrid je uvjerljivo slavio na gostovanju kod Granade u 35. kolu La Lige. 'Kraljevi' su utrpali četiri komada, a Luka Modrić asistirao je Brahimu Diazu za četvrti pogodak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

VIDEO Modrić se potpisao na transparent 'imalo bi smisla': Vratio se i ispao pravi gospodin 00:41

Krasno se probio kroz sredinu i dodao gas u toj akciji Reala pa ostao na pravom mjestu kako bi nekoliko sekundi kasnije povratnom pronašao Brahima u sredini. Španjolac se sjajno okrenuo i zabio pa pohitao Modriću u zagrljaj proslaviti pogodak.

>> VIDEO: ASISTENCIJA LUKE MODRIĆA

Ancelotti hvali Modrića

Hrvatski kapetan ponovno je oduševio nastupom, a trener Madriđana Carlo Ancelotti pohvalio ga je nakon utakmice te otkrio na što je fokusiran premda mu ugovor istječe za mjesec i pol dana.

- Obojica su presretni što nam doprinose i s velikom željom se pripremaju za finale Lige prvaka. Njihove glave su usredotočene isključivo na osvajanje 15. naslova prvaka Europe - rekao je Ancelotti na pitanje o Modriću i Kroosu.

Mijatović: Luka bi ostao u Realu

Modrićeva sudbina u Realu je neizvjesna, iz dana u dan stižu razni natpisi. Većina navodi da će otići, neki i da će ostati. A bivši napadač Reala Predrag Mijatović otkrio je da bi Luka htio ostati u Realu.

- Modrić želi ostati u Real Madridu, ali potrebno je razgovarati (s klubom) o tome - rekao je nakon utakmice s Granadom na španjolskom radiju Cadena SER.

Marca naklonjena Modriću

Španjolska Marca ponovno ima samo riječi hvale za hrvatskog maestra.

- Hrvat i dalje ima svoje mjesto u Realovom sustavu. Znao je iskoristiti minute koje je dobio u Ligi prvaka, a zbog onog što je napravio Musiali kada mu je ukrao loptu pri rezultatskom zaostatku ostat će upisano u povijesti kluba. Što se tiče susreta s Granadom, zaposjeo je loptu i Madrid je mogao igrati kako je htio. Ovakvi tipovi nogometaša nikada se ne bi trebali umiroviti. Na kraju je i sjajno asistirao nakon odlične kolektivne akcije Madriđana. Vukao je konce Ancelottijevih momaka, a u 70. minuti je izašao iz igre. Konačna ocjena osam - piše španjolski list.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...
OLMO IGRAČ UTAKMICE

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...

Iako je Španjolska pobijedila, ostat će sporna situacija iz 106. minute u kojoj je Cucurella rukom blokirao udarac Musiale. Sudac je ostao nijem i ostaje dojam da je Njemačka teško oštećena...