Obavijesti

Sport

Komentari 6

Modrić kao kapetan odigrao odličnu utakmicu: Dobio ovacije i imao nestvarnu statistiku

Modrić kao kapetan odigrao odličnu utakmicu: Dobio ovacije i imao nestvarnu statistiku

Luka Modrić imao je najviše točnih dodavanja na utakmici, a poslao je i devet dugih lopti. Osim toga bio je igrač s najviše dodira na utakmici

VIDEO

Real Madrid slavio je protiv Osasune 4-0 u devetom kolu španjolske La Lige. Jude Bellingham zabio je dva gola i došao do devetog gola u ovoj sezoni. Englez se pokazuje kao jedno od najboljih pojačanja za Real Madrid u posljednje vrijeme. Luka Modrić utakmicu je igrao kao kapetan Real Madrida i odigrao je odličnu utakmicu.

Modrić je sudjelovao u akciji kod prvog gola. Uposlio je Carvajala u kaznenom prostoru koji je loptu samo proslijedio Bellinghamu. Modrić je za svoju predstavu dobio ocjenu 7.5 što mu je druga najviša ocjena ove sezone.

Luka je podijelio najviše dodavanja na ovoj utakmici. Čak je 84 puta točno dodao loptu, a poslao je i devet točnih dugih lopti. Uz sve to Luka Modrić je bio igrač s najviše dodira s loptom na utakmici.

Modrić je igrao 79. minute kada ga je zamijenio Brahim Diaz. Santiago Bernabeu je ustao i po tko zna koji put zapljeskao hrvatskom mađioničaru. Modrić ove sezone ne igra puno za Real Madrid, ali pokazuje da još zaslužuje igrati u "kraljevskom klubu"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO