Modrić je od danas slobodan igrač! Što se čeka? Real se još ne oglašava o novom ugovoru | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 44

Modrić je od danas slobodan igrač! Što se čeka? Real se još ne oglašava o novom ugovoru

Modrić je od danas slobodan igrač! Što se čeka? Real se još ne oglašava o novom ugovoru

Mislim da ostaje s nama, da će nastaviti u Realu još godinu dana, rekao je predsjednik Reala Florentino Perez nakon što je klub osvojio Ligu prvaka. Došao je 1. srpnja, ali klub se još ne oglašava

VIDEO

Želja Luke Modrića oduvijek je bila jasna. Igra za najveći klub na svijetu i želja mu je tu završiti karijeru. Posljednjih nekoliko sezona, otkako produljuje s klubom godinu po godinu, imao je priliku kao slobodan igrač promijeniti okruženje. Ponuda nikada nije manjkalo, kao ni sada, želio ga je Juventus, Saudijci mu nudili sulude iznose, ali Luka nije mario. Htio je ostati u Realu.

Pokretanje videa...

Vatreni stigli na aerodrom 01:40

Isti slučaj je i ove godine. Hrvatski reprezentativac je, nakon 12 godina staža u ponajvećem klubu na svijetu, dobio drugačiju ulogu. Od nositelja momčadi postao je mentor i igrač s klupe koji ulascima uvijek nešto donese, a savjetima pomaže suigračima i smiruje ih. Svima je lakše kada vide takvu legendu u svlačionici i na klupi. Bez obzira što je godinama bio najbolji veznjak na svijetu, prihvatio je takvu ulogu. 

I pod tim uvjetima je pristao produžiti ugovor s Realom do 2025. godine. Navodno je sve dogovoreno još nakon osvajanja Lige prvaka prije mjesec dana.

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid

- Mislim da ostaje s nama, da će nastaviti u Realu još godinu dana - rekao je Florentino Perez. A njegova riječ je u kraljevskom klubu svetinja.

Luka je tada otišao na reprezentativno okupljanje pa na Europsko prvenstvo i nitko se nije oglašavao o novom ugovoru. Svi su mislili da je to gotova stvar, a onda je osvanuo 1. srpnja. Modrić je od danas član stanovitog 'Without cluba', odnosno slobodan je igrač! Tako kaže Transfermarkt jer mu je 30. lipnja bio posljednji dan ugovora s Realom. 

Ovo je poprilično neuobičajeno jer svih ovih godina, otkako produljuje ugovore svake sezone, Real bi vijest o obnovi suradnje objavljivao tijekom lipnja, prošle godine je to napravio 26. u mjesecu, ali zasad nema slike, a ni tona. Madridski klub je prevelik da bi mu se ovako što događalo.

LaLiga - Real Madrid v Real Betis

Naravno, ništa to ne znači. Stari ugovor je istekao, ali ako su hrvatski maestro i klub sve dogovorili, vjerojatno i potpisali, onda je službena objava samo pitanje formalnosti. I mora dočekati kad-tad svjetlo dana. A pravi trenutak trebao bi biti današnji dan jer svako novo odugovlačenje probudilo bi određene sumnje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

UŽIVO Transferi: Turci plasirali informaciju koliko Hajduk nudi Džeki. Bio bi apsolutni rekorder
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Turci plasirali informaciju koliko Hajduk nudi Džeki. Bio bi apsolutni rekorder

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Vikao 'Gooool!' i izrešetao ga: Andres Escobar na SP-u zabio je prvi i zadnji autogol u životu
VIDEO: PROŠLO JE 30 GODINA

Vikao 'Gooool!' i izrešetao ga: Andres Escobar na SP-u zabio je prvi i zadnji autogol u životu

Čak je i veliki Pele najavio Kolumbiju kao mogućeg osvajača Mundijala u SAD-u 1994. godine. U zemlji je nakon ubojstva Pabla Escobara vladao svojevrsni kaos koji je na kraju uzeo i drugog Escobara...