Obavijesti

Sport

Komentari 89

Modrić je najtrofejniji realovac u povijesti! Osvojio 27. trofej

Modrić je najtrofejniji realovac u povijesti! Osvojio 27. trofej

Luka je do sad dijelio rekord s Nachom, koji je ovog ljeta otišao iz kluba. Modrić je do sada odigrao 535 utakmica za Real i zabio 39 golova uz 86 asistencija. Sad je najtrofejniji realovac

VIDEO

Te noći u Wembleyju bilo je jasno kako Luka Modrić (38) nije odigrao posljednju utakmicu za Real Madrid. Kapetan "vatrenih" osvojio je Ligu prvaka po šesti put s "kraljevskim klubom", a nakon odigranog Eura je produžio ugovor s klubom. Kako bi ispisao još povijesti. Luka je pobjedom Reala u Uefinom Superkupu protiv Atalante (2-0) postao najtrofejniji realovac u povijesti s 27 trofeja.

Modrić je ušao u 76. minuti umjesto Rodryga. Real je poveo u 59. minuti golom Federica Valverda, a Kylian Mbappe zabio je svoj prvijenac u 68. minuti.  Golove su namjestili Vinicius Jr. i Jude Bellingham. Perezovi "galacticosi" tako su najavili svijetu svoje ambicije. Real želi osvojiti sve trofeje, a Modrić predvodi tu momčad kao kapetan.

Super Cup - Real Madrid v Atalanta

Luka je do sad dijelio rekord s Nachom, koji je ovog ljeta otišao iz kluba. Modrić je do sada odigrao 535 utakmica za Real i zabio 39 golova uz 86 asistencija. 

Uz sve to, Modrić je ispisao još jedan rekord. Zajedno s Danijem Carvajalom osvojio je europski superkup po peti put.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 89

VIDEO

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!
EKSPRESNI ODLAZAK

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!

S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku, rekli su iz kluba i najavili kako će već idući tjedan predstaviti Kalinićeva nasljednika
Evo što se krije iza Kalinićeve smjene! Taj je potez Hajdukovih čelnika posve besmislen...
ODJECI OTKAZA NA POLJUDU

Evo što se krije iza Kalinićeve smjene! Taj je potez Hajdukovih čelnika posve besmislen...

Plus+ Za sve što je radio, sportski direktor Kalinić je morao imati suglasnost predsjednika Ivana Bilića i Nadzornog odbora, a predsjednik ga je na kraju prijelaznog roka smijenio, i to bez konkretnog objašnjenja!?