Obavijesti

Sport

Komentari 4

Mladen Petrić: Želim taj 'tanjur’ najviše od svega!

Mladen Petrić: Želim taj 'tanjur’ najviše od svega!
1

Ganjamo tri trofeja, ali prvenstvo je ipak nešto posebno. Jer u taj naslov treba uložiti najviše vremena i energije, drži napadač Mladen Petrić

VIDEO

Mladen Petrić dva komada - za pobjedu. Josip Šimunić zabio je za 1-1, a njegova Hertha je uspjela osvojiti tri boda. I tim pobjedama i HSV i Hertha ostali su u borbi za naslov.
- Ganjamo tri trofeja, prvenstvo, Kup i Kupe Uefe, ali prvenstvo je ipak nešto posebno. Jer u taj naslov treba uložiti najviše vremena i energije. Zbog toga je bundesligaški 'tanjur’ za mene najveći izazov i želim ga više od svega - rekao je Mladen Petrić, koji je zadivio njemačke medije jer je svoje golove posvetio gluhonijemim navijačima na tribini. Pozdravio ih je s tri uzdignuta prsta, aludirajući na tri naslova.
- Obećao sam im pozdrav prilikom nedavnog posjeta i sad sam ispunio obećanje - objasnio je Petrić i najavio još bolje igre:
- Unatoč velikom broju ozljeda i suspenzija mi trajemo u vrhu. Postajemo momčad koja može koncentrirano igrati do kraja.
A Joe Šimunić zabio je tek treći prvenstveni gol za Herthu u deset sezona. U pravi tren.
- Nije važan taj gol, bitno je da smo pobijedili - rekao je Šimunić, koji se po običaju nakon utakmice, s mikrofonom u ruci, obratio navijačima.
- Govorio sam im o vjeri koju smo u zadnjim kolima izgubili. Krajem veljače sam im obećao naslov i sad sam obnovio to obećanje - rekao je Šimunić.
Inače, HSV za vodećim Wolf-sburgom zaostaje tri, Hertha pet bodova, a međusobno će igrati 3. svibnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima