Obavijesti

Sport

Komentari 64

Mislav Oršić prošao je liječnički, očekuje ga višegodišnji ugovor!

Mislav Oršić prošao je liječnički, očekuje ga višegodišnji ugovor!

Oršića će uskoro i službeno predstaviti ikao novog igrača Southmptona koji mu je ponudio ugovor na četiri i pol godine što znači da vjeruju kako će biti pravo pojačanje te računaju s njim na dulje vrijeme

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Mislav Oršić (30) odradio je liječnički pregled u Engleskoj, javlja ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano. 

Pokretanje videa...

mislav oršić 01:39

Southampton je danima pregovarao s 'plavima' pa ponudio osam milijuna eura koje je prihvatio klub iz Maksimirske 128 i tako omogućio Oršiću da ispuni snove i zaigra u najjačoj ligi svijeta. 

Oršić će Dinamu zasigurno nedostajati kao jedan od najboljih igrača koji je klasu pokazao i na Svjetskom prvenstvu u Katru, ali i u europskim natjecanjima. 

Postao je legenda Dinama i jedan od najvećih u novijoj povijesti kluba, a svega toga svjesni su i u engleskom klubu koji se trenutačno nalazi na začelju Premier lige. 

Oršića će uskoro i službeno predstaviti kao novog igrača Southamptona koji mu je ponudio ugovor na četiri i pol godine što znači da vjeruju kako će biti pravo pojačanje te računaju s njim na dulje vrijeme. Iznos transfera je šest milijuna eura, uz dva milijuna eura potencijalnih bonusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić