Obavijesti

Sport

Komentari 124

Mišić: Ovo je previše, loši smo. Ristovski: Neću spavati tjedan dana. Ma ovo je neprihvatljivo

Mišić: Ovo je previše, loši smo. Ristovski: Neću spavati tjedan dana. Ma ovo je neprihvatljivo

Žao mi je navijača koji su došli u ovolikom broju. Sigurno nisu očekivali ovakav rezultat, rekao je Mišić i poručio: "Šteta što nismo stali nakon ona dva gola, pali smo u euforiju"

VIDEO

Takuya Ogiwara zabio je drugi gol Dinama Bayernu. Teško je reći da je bio počasni iako je u tom trenutku bio za 3-2. Završilo je 9-2 za Bavarce, najtežim porazom u povijesti Dinama i prvom utakmicom u povijesti Lige prvaka u kojoj je jedna momčad zabila devetku. "Modri" su pred kamere nositelja prava Arenasporta prvo poslali Japanca.

Pokretanje videa...

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet 00:42

- Od malena mi je velika želja bila igrati Ligu prvaka, konačno mi se ostvario taj san. Čak sam uspio i zabiti gol, ali unatoč tome težak poraz koji nisam očekivao. Jako se loše osjećam bez obzira na to što mi se ispunio taj san - rekao je Ogiwara.

Novinarka je pokušala izvući pozitivu iz ovoga poraza.

- Prva utakmica, možda i najteži protivnik u cijelom natjecanju, ne vjerujem da ćemo imati težega od današnjeg. Ako tako gledamo, i ovaj poraz može biti nešto gdje ćemo puno naučiti, gdje ćemo vidjeti da smo uspjeli zaprijetiti ovakvom protivniku. Nadam se da će nam to biti poticaj u Ligi prvaka - rekao je Japanac.

Dinamo se već za vikend mora prebaciti na HNL, raspored mu donosi fenjeraša Slaven Belupo u Koprivnici.

- Nažalost, nemamo vremena tugovati ni previše slaviti nakon ove utakmice, odmah je iduća na redu. Moramo nastaviti pobjeđivati. Najvažnije je domaće prvenstvo, moramo osvojiti bodove u prvenstvu i vratiti se na vrh ljestvice - zaključio je Ogiwara.

Muenchen: Susret Bayerna i Dinama u Ligi prvaka

Josip Mišić će pamtiti gostovanje u Münchenu i po ožiljku na bedrenom mišiću, dobio ga je u jednom duelu u prvom poluvremenu.

- Prvo što mogu reći da mi je žao ovih navijača što su došli u tolikom broju. Sigurno nisu očekivali takav rezultat, ovo je previše. Vidi se da je njemačka liga nešto više od HNL-a, danas smo bili loši - rekao je povratnik u sastav Dinama i dodao:

- Odlično smo krenuli u drugo poluvrijeme, zabili smo dva gola i bili u euforiji umjesto da smo malo stali u blok, možda bi poslije bilo nešto drugačije. Ovako su nam se svaki gol skoro ušetali osim onih penala.

Kako se oporaviti nakon ovoga?

- Nemamo što, moramo se vratiti kući i igrati taj HNL koji nas dovede do ovakvih utakmica. Moramo se oporaviti, igramo u Koprivnici. Nadam se da ćemo skupiti glave i pobijediti - zaključio je Mišić.

Luka Stojković igrao je u drugom poluvremenu.

- Velik poraz za nas, svjesni smo protiv kakve smo momčadi igrali. Svi smo pomalo u šoku, Bayern je pokazao zašto je jedna od najboljih momčadi svijeta. Nismo danas bili na nivou, okrećemo se novim utakmicama. Kakva je bila priprema? Skautirali smo ih i gledali njihove dobre i loše strane, čudili se koliko malo imali loših i kako jako malo griješe, kako su dobri na lopti. Došli smo dati sve od sebe, probati dati maksimum i izvući što bolji rezultat - rekao je još jedan povratnik nakon ozljede i nastavio:

- Iskreno, ne znači mi ovaj povratak. Neću reći ništa, ali jednako sam tužan kao i svaki igrač, gledam isključivo momčad i timski rezultat. Tu sam i dat ću sve od sebe, nadam se da ću moći pomoći momčadi u budućnosti. Vratili smo se na 3-2, kad smo zabili gol mislili smo da se možemo vratiti. Igrali smo jako dobro tih 10-15 minuta, imali tu priliku i nismo je realizirali. Primijetio sam da i kod Bayerna kod 3-2 i 6-2 ljudi ne staju, idu maksimalno, stvarno su odlični. Poruka u svlačionici? Svjesni smo rezultata i svega što se dogodilo danas. Ali ništa, okrećemo se novim utakmicama. Sljedeći je Belupo, idemo to pobijediti kako god znamo. Zaslužujemo biti u ovom natjecanju i dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat.

Muenchen: Razočarani igrači GNK Dinamo nakon izgubljene utakmice protiv Bayerna 9:2

Stefan Ristovski teško je pronalazio riječi:

- Prije svega bih se ispričao svim navijačima Dinama, nadam se da će nam oprostiti i biti uz nas. Nije lako biti ispred novinara i komentirati nakon ovog poraza. Moramo biti svjesni da ne predstavljamo samo Dinamo, nego i hrvatski nogomet. Kao svlačionica moramo se izvući i uvjeren sam u to. Dinamo je zahtjevan klub s velikom poviješću. Sad je najlakše uperiti dva prsta u nekoga i reći da je ovaj ili onaj kriv. Samo se svi skupa možemo izvući iz ove situacije - kazao je plavi Makedonac i nastavio:

- Što god ja sad rekao, previše je i premalo. Kad izgubiš i primiš devet komada, iskusni smo i dosta dugo skupa igramo, to je neprihvatljivo. Dinamo je godinama gradio imidž i ovo je neprihvatljivo za sve nas. Imam samo jednu molbu, da ostanemo skupa i samo tako možemo ići naprijed. Nadam se da ovo neće ostaviti traga na HNL-u. Psihički faktor je prisutan, svlačionica mora što prije zaboraviti, ali teško se zaboravlja. Vrijeme nam ne da da previše razmišljamo o ovakvim situacijama. Čeka nas HNL u subotu i nadam se da ćemo se pokazati u pravom svjetlu.

Kako zaspati nakon ovoga?

- Svakako ne spavam nakon utakmica, a nakon ovoga neću spavati tjedan dana, ako me pitaš iskreno - jasan je bio Ristovski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 124

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti