Obavijesti

Sport

Komentari 23

Mikel: Sretniji smo bez Josea Mourinha, atmosfera je bolja

Mikel: Sretniji smo bez Josea Mourinha, atmosfera je bolja
3

Odigrali smo tri utakmice bez poraza i pomaknuli se s mrtve točke. To je bilo bitno. Atmosfera u svlačionici se popravila od promjene trenera, rekao je John Obi Mikel

VIDEO

Obi Mikel, John Terry i Branislav Ivanović bili su u klubu i u prvom mandatu novog trenera Chelseaja Guusa Hiddinka. Mikel je rekao kako se raspoloženje u momčadi bitno popravilo otkako je Special One postao Special Gone.

- Pomaknuli smo se s mrtve točke i to je bitno. Atmosfera u svlačionici se popravila od promjene trenera - rekao je Mikel i dodao:

- Mourinho je sjajan menadžer, ali nogomet je ponekad okrutna igra. Vratio se u klub i osvojio dva trofeja, a sad ga više nema. Je li to prava odluka? Ne znam? Vidjet ćemo.

Mourinho mu u posljednje vrijeme nije davao previše šanse.

- Na dnu smo s razlogom i ne možemo od Hiddinka očekivati čuda. Još nije promijenio previše toga, no već je bio ovdje i poznaje klub i osoblje. Odigrali smo tri utakmice bez poraza i na dobrom smo putu - dodaje Mikel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić