Obavijesti

Sport

Komentari 14

Matanović: Kao dijete sanjao sam igrati za Hrvatsku. Petar Sučić: Najsretniji sam na svijetu

Matanović: Kao dijete sanjao sam igrati za Hrvatsku. Petar Sučić: Najsretniji sam na svijetu

PORTUGAL - HRVATSKA 2-1 Ostavit ću srce na terenu, mogao sam pokazati malo, rekao je napadač Eintrachta nakon debija, a Gvardiol istaknuo: Prvih 15-20 minuta nismo igrali dobro

VIDEO

Hrvatska nije otvorila Ligu nacija pozitivnim rezultatom, ali poraz 2-1 u Portugalu ipak ostavlja kudikamo bolji dojam od nekih prošlih poraza. U Lisabonu su pritom debitirala dvojica igrača, napadač Igor Matanović i veznjak Petar Sučić.

- Teško je naći prave riječi, imali smo šanse dobiti utakmicu, ali vidi se kvaliteta Portugala koji je zasluženo dobio - rekao je Matanović za Novu TV pa otkrio emocije nakon prvog nastupa:

- Najveći cilj je zaigrati za Hrvatsku. Kad sam bio malo dijete, uvijek sam mislio zaigrati za "vatrene", a sad je san stvarnost. Ostavit ću srce na terenu, mogao sam pokazati malo, već za tri dana je nova utakmica. Moramo analizirati što je bilo dobro, a bilo je dobrih stvari. Imamo kvalitetu i moramo tako nastaviti.

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

Joško Gvardiol kritizirao je ulazak u utakmicu.

- Nismo zadovoljni porazom, pogotovo jer smo što bolje otvoriti Ligu nacija. Nije išlo kako smo zamislili, ali ima još puno utakmica. Analizirat ćemo, igrali smo drugačije nego što inače igramo. Nije bilo puno vremena, ali nećemo tražiti alibije. Nismo dobro igrali prvih 15-20 minuta, nije bilo lako u gostima, ali idemo se što bolje odmoriti i pripremiti za utakmicu s Poljskom i ići po tri boda - rekao je Joško i nastavio o promjeni formacije:

- Imamo kvalitetnih obrambenih igrača, jedino logično rješenje je da probamo maksimalno iskoristiti svakog igrača. Za tu formaciju treba puno vremena i uigravanja. Pokušali smo ih iznenaditi, ali nakon 2-0 bilo se teško vratiti. Ne igram često ovakvu poziciju, igrao sam to u Leipzigu, ali osjećam se ugodno jer imam prostora za izlazak što je moj forte. S veznom linijom je puno lakše. Vraćamo se za Osijek, analizirat ćemo i probati se regenerirati što je prije moguće.

Petar Sučić je istaknuo:

- Poraz je, nije lako, ali utakmica je završena. Protiv jako dobre momčadi odigrali smo dobru utakmicu. Rezultat nije išao na našu stranu, primili smo dva gola u prvom dijelu, ali brzo smo zabili i kako je utakmica odmicala bili smo sve bolji. Šteta zbog izgubljenih bodova, ali igrali smo protiv jako dobre momčadi, možemo se skupiti i ići optimistično u Osijek.

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

Kako se osjeća nakon prvog nastupa?

- Poraz je pokvario moj debi, ali najsretniji sam čovjek na svijetu. Svaki dječak sanja, vjerujem da je svaka čast igrati za reprezentaciju, pa i meni. Sretan sam i ponosan. Još sam pod dojmom.

Nova formacija?

- Bilo je dijelova utakmica gdje je bilo dobro i dijelova gdje je bilo manje dobro. Imamo pojedince koji mogu stvoriti višak na terenu i sigurno će poslužiti, kao i standardna 4-3-3. Bilo je dobrih stvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!'
IZNENADIO SE

Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!'

Nevjerojatno. Imao sam osjećaj kao da sam usred džungle, nitko nije mogao pripitomiti ove lavove. Tri reda zaštitara štite Hajdukove službenike, takva je situacija, rekao je popularni engleski youtuber

UZNEMIRUJUĆE Šok i horor za Meksikanku: Ovo je najgora posjekotina u povijesti UFC-a
STRAŠNA OZLJEDA

UZNEMIRUJUĆE Šok i horor za Meksikanku: Ovo je najgora posjekotina u povijesti UFC-a

U MMA borbama vidjeli smo strašne ozljede, no ovo je jedna od najgorih ozljeda u povijesti sporta. U šoku je čak i UFC-ov predsjednik Dana White
VIDEO Pogledajte incident na derbiju: Hajdukovci napadnuti u loži, spašavao ih Silvio Marić?!
KAOS NA TRIBINI

VIDEO Pogledajte incident na derbiju: Hajdukovci napadnuti u loži, spašavao ih Silvio Marić?!

Legendarni dinamovac Silvio Marić spasio je cijelu situaciju. Nekako je smirio huligane, iako je i sam osjetio njihov gnjev. Huligani su vrijeđali i bacali upaljače prema Hajdukovim službenicima