Obavijesti

Sport

Komentari 4

Martić ispala s Igara: Emocije me udaraju, puno sam griješila

Martić ispala s Igara: Emocije me udaraju, puno sam griješila

Pomaknuli su joj meč sa subote na nedjelju zbog obilne kiše, i tada je početak nekoliko puta pomaknut. Ove Olimpijske igre nije išlo, no doživljaj i iskustvo su tu. Na idućima će biti bolje

VIDEO

Hratska tenisačica Petra Martić ispala je s Olimpijskih igara već u prvom kolu. Bolja je bila Španjolka Cristina Bucsa, koja je slavila 2-0 u setovima (6-4, 6-3). Petra je bila nadomak velikog povratka u prvom setu kada je u dramatičnom desetom gemu propustila izjednačiti rezultat i od tog trenutak sve je krenulo nizbrdo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrana na Olimpijskim igrama u Parizu 02:49

Martić je imala problema s ramenom zbog kojeg je nešto slabije odigrala.

- Nije išlo, previše neforsiranih grešaka, a jako solidna igračica s druge strane. Ne daje previše jednostavnih, laganih poena i stvarno je bila dobro raspoložena. Dakle, danas sam jednostavno malo previše grešila - rekla je hrvatska tenisačica koja je imala 22 neprisiljene pogreške i 12 winnera, dva as-servisa i 56 posto ubačaja prvoga servisa.

Martić ima puno iskustva i na Roland Garrosu je nastupala nekolicinu puta. No priznaje da su Olimpijske igre ipak drugačiji osjećaj premda je teren isti.

- Da, ovo je definitivno posebno. Jednostavno, drugačiji je ovaj turnir od ičeg drugog. Iako sam puno puta bila tu i koliko god iskustva imala, jednostavno te malo više emocije udaraju nego na turnirima, gdje igraš samo za sebe. Ali, definitivno, predivno iskustvo - dodala je.

Kaže da su joj Olimpijske igre bile predivno iskustvo, a pokazala je i skromnost.

- Tu su mi dva prijatelja, nitko od rodbine nije stigao, no bila je stvarno super atmosfera. Čula sam svoje ime više puta tijekom meča, tako da je bilo stvarno lijepo igrati. I u Olimpijskom selu mi je odlično, okružena sam vrhunskim sportašima koji su najbolji u svojim sportovima, što će mi stvarno biti nezaboravna uspomena. Nisam se htjela slikati i nametati nikome, drago mi je samo biti u tom okruženju - zaključila je hrvatska tenisačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn