Marca: Slučaj Marija Hezonje u Barci dobio je neočekivan kraj | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 1

Marca: Slučaj Marija Hezonje u Barci dobio je neočekivan kraj

Marca: Slučaj Marija Hezonje u Barci dobio je neočekivan kraj

Realu nije jasno zašto je Hezonja čekao da osvoji naslov prvaka kako bi objavio da želi ostati u klubu iako je potpisao predugovor s Barcelonom. No nakon svega trebao bi potpisati novi ugovor u Madridu

VIDEO

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (29) neće prijeći u Barcelonu iako je prije nekoliko dana potpisao predugovor s katalonskim klubom, već bi trebao dobiti novi ugovor u Real Madridu, piše madridska Marca citirajući informaciju radija Cadena Cope. Navodi i kako se radi o neobičnom kraju slučaja Hezonja.

Pokretanje videa...

Hezonja, navijač 00:14

Real je oprostio Hezonji što je potpisao predugovor s Barcelonom na četiri godine i tri milijuna eura neto godišnje. Nije im jasno zašto je Dubrovčanin čekao da osvoji španjolsko prvenstvo kako bi otkrio da želi nastaviti igrati u Madridu iako je ranije potpisao drugačiji ugovor.

Hezonja je tjednima pregovarao s Realom i nije se uspio dogovoriti oko plaće i izlazne klauzule za NBA ligu, a onda je prihvatio Barceloninu ponudu i činilo se da je sve dogovoreno. No izjava nakon trijumfa u ACB ligi nagnala je ljude u Barceloni da odustanu od posla.

- Ugodno se osjećam ovdje, Real je moja obitelj. Primili su me raširenih ruku kad su mnogi o meni govorili loše i neistinite stvari. Htio bih im zato uzvratiti s još godina provedenih ovdje i s još osvojenih titula - rekao je Mario.

Zainteresirani su nakon propalih pregovora s Barcelonom i Partizan, s kojim Hezonja koketira mjesecima i koji je pustio Kevina Puntera u Barcelonu. Beograđani su mu nudili trogodišnji ugovor i plaću konkukretnu onoj u Barceloni, a Panathinaikos se povukao nakon osvajanja Eurolige. Ova farsa stoga bi trebala završiti novim ugovorom za Hrvata u Madridu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...
OLMO IGRAČ UTAKMICE

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...

Iako je Španjolska pobijedila, ostat će sporna situacija iz 106. minute u kojoj je Cucurella rukom blokirao udarac Musiale. Sudac je ostao nijem i ostaje dojam da je Njemačka teško oštećena...