Obavijesti

Sport

Komentari 27

Marca: Luka Modrić, prekaljeni veteranu s tisuću bitaka. Kako si se samo promijenio...

Marca: Luka Modrić, prekaljeni veteranu s tisuću bitaka. Kako si se samo promijenio...

Modrić (38) iznova piše nevjerojatne uspjehe i stranice sportske povijesti pa mu je Marca u današnjem izdanju posvetila jedan članak, koji je, ustvari, bio svojevrsni omaž hrvatskom maestru

VIDEO

Nedavno je produžio vjernost Realu. Ponovno. Dvanaestu godinu zaredom nosit će dres Real Madrid što je svjetski raritet uzevši u obzir da je na pragu 39. godine, a nije golman. Ili stoper. Oni su ipak najdugovječniji u nogometu.

Luka Modrić (38) iznova piše nevjerojatne uspjehe i stranice sportske povijesti pa mu je Marca u današnjem izdanju posvetila jedan članak, koji je, ustvari, bio svojevrsni omaž hrvatskom maestru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Modrić produžio ugovor s Real Madridom na još jednu godinu! 00:43

Od čudnog transfera do Zlatne lopte

Novinar Belen Martin je nahvalio Luku u tekstu pod naslovom "Modriću, kako si se promijenio", a u čijem podnaslovu stoji "Od broja 19 do broja 10, od 0 do 6 Liga prvaka, od zadnjeg u liniji do kapetana, od 'čudnog' transfera do Zlatne lopte."

Jer Modrić to uistinu i jest. Sjećamo se svi kako je proglašen najgorim pojačanjem u povijesti Reala, no Jose Mourinho je uvjeravao.

- Samo mu dajte vremena i navijači, obećavam vam da ćete se zaljubiti u njega - rekao je svojevremeno 'posebni'.

Martin u tekstu ističe da su dva trenutka vrlo značajna: kada je 2012. godine stajao uz Pereza dok je potpisivao prvi i kada je uz Pereza stajao dok je produživao zadnji ugovor.

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid

More trofeja. Njih 26

Isto tako, ne treba zaboraviti nevjerojatne uspjehe s Madriđanima: šest Liga prvaka, ukupno 15 europskih trofeja, pet La liga, četiri španjolska superkupa i dva kupa kralja...

- Sada, 12 sezona kasnije i na pragu 39. rođendana, isti čovjek, prekaljeni veteran s tisuću bitaka, obnovio je ugovor s klubom na još godinu dana - navodi se u Marci.

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich

Modriću, kako si se promijenio

- Modrić po dolasku na Santiago Bernabeu nije mogao ni zamisliti da će njegova karijera u Realu postati slavna saga stvorena od naslova i povijesnih trenutaka u kojima će on biti glavni lik - komentar je činjenice da je Luka u bijelom dresu osvojio 26 trofeja.

Naravno, u periodu dok je igrao za Real uspjesi su se nizali i na drugim poljima. S hrvatskom reprezentacijom i individualno.

- Svaki naslov, svako priznanje, svaka odigrana utakmica dio je mozaika Modrićeve izvanredne karijere. Svakim čarobnim dodavanjem definirao je svoju karijeru. Od mladića punog snova do velikog kapetana kakav je danas, njegova evolucija lekcija je ustrajnosti i strasti prema nogometu. Modriću, kako si se promijenio - zaključuje Martin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI
PRIČA ANĐELE MUŽINIĆ

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI

Parastolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić s 13 godina doživjela je tešku prometnu nesreću zbog koje je završila u kolicima. Odbojka joj je bila prva ljubav, a uz Helenu Dretar Karić stolni tenis joj je postao nova strast