Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mane i De Ligt zabili prvijence, dvojica Hrvata igrala za Bayern

Mane i De Ligt zabili prvijence, dvojica Hrvata igrala za Bayern

Novo pojačanje engleskog prvaka Norvežanin Erling Haaland nije nastupio, a mogao bi debitirati u subotu protiv Bayern Münchena. City je pobijedio Club Americu 2-1

VIDEO

U prijateljskom susretu igranom u Houstonu pred 61.000 gledatelja engleski nogometni prvak Manchester City je pobijedio meksičku Club Americu sa 2-1.

Oba gola za "građane" je zabio belgijski veznjak Kevin de Bruyne (30, 45), dok je za Americu strijelac bio Henry Martin u 43. minuti.

Pokretanje videa...

Guardiola puši kubanku 00:58

Novo pojačanje engleskog prvaka Norvežanin Erling Haaland nije nastupio, a mogao bi debitirati u subotu protiv Bayern Münchena.

Idući Cityjev suparnik, njemački velikan je u Washingtonu pobijedio DC United sa 6-2. Bavarci su poveli 5-0, DC je smanjio na 5-2, da bi njemački prvak zabio i šesti pogodak.

Nova pojačanja Sadio Mane i Matthijs De Ligt zabili su debitantske golove, a u strijelce su se upisali i Marcel Sabitzer, Serge Gnabry, Joshua Zirkzee i Thomas Müller. Za američki sastav strijelci su bili Lehland i Ku-Dipietro.

Gabriel Vidović je zaigrao za Bayern od prve minute i na terenu je proveo prvo poluvrijeme, dok je Josip Stanišić ušao na početku drugog dijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić