Obavijesti

Sport

Komentari 5

Manchester United ponudio 60 milijuna eura za Aguera

Manchester United ponudio 60 milijuna eura za Aguera
1

Argentinski napadač u svome ugovor s Atletico Madridom ima klauzulu po kojoj može otići ukoliko netko ponudi 60 milijuna. United bi mogao...

VIDEO

Aktualni engleski prvak Manchester United spreman je platiti čak 60 milijuna eura za kupnju napadača madridskog Atletica i argentinske nogometne reprezentacije Sergija Agüera (21).
Manchester United je prodajom Cristiana Ronalda (24) Real Madridu utržio 94 milijuna eura i sada se sprema uložiti u pojačanja koja bi adekvatno zamijenila Portugalca. Marca tako piše da je jedan od pozitivnih faktora za United u cijeloj priči što brigu oko Agüerova ugovora vodi menadžerska agencija IMG s kojom klub s Old Trafforda ima dobar odnos.
Španjolski dnevnik dodaje da bi Manchester United mogao imati žestoku konkurenciju u gradskom rivalu Cityju, budući da su oba kluba spremna platiti atronomske odštete za kupnju argentinskog napadača. Naime Agüerov ugovor s Atleticom istječe u lipnju 2012. godine, a već ranije su iz Atletica najavili da ga nemaju namjeru prodati.
Jedino što u tom slučaju preostaje zainteresiranim stranama je pozvati se na klauzulu u Argentičevom ugovoru, prema kojem je on slobodan napustiti klub u slučaju isplate 60 milijuna eura odštete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO