Obavijesti

Sport

Komentari 291

Mamić izvrijeđao novinara: Idi u p...u materinu provokatorsku

Mamić izvrijeđao novinara: Idi u p...u materinu provokatorsku
8

Zdravko Mamić je na otvaranju Dinamovog hotela podno maksimirskog juga otkrio da ide na dvije operacije zbog lošeg zdravlja. Također je verbalno napao novinara

VIDEO

Kako je i ranije najavljeno Dinamo je u ponedjeljak ujutro otvorio svoj hotel podno južne tribine. U njemu će igrači moći odmarati od treninga i imati uvjete za cjelodnevni boravak.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić uoči otvaranja hotela je komentirao:

- Ovo je bitan pomak za našu momčad, igrači sad imaju sve uvjete, više nema opravdanja za loše rezultate. To je hotel od pet zvjezdica. U posljednje tri godine uložili smo 75 milijuna kuna u stadion i još da nam je napraviti krov bio bi jedan od ljepših stadiona u Europi. Ne shvaćam one koji kažu da je to ruglo.

Mamić nije mogao izbjeći pitanje o velikoj krizi Dinama.

- Evidentno je da smo u velikoj krizi, a od 2004. godine nije bilo tako. Svjesni smo da je polusezona izgubljena, kompromitirali smo sve ciljeve. Na zimu ćemo se mobilizirati da osvojimo prvenstvo.

'Idem na dvije operacije'

Gazda 'modrih' nije htio komentirati Igora Štimca i situaciju oko hrvatske reprezentacije, ali je nešto novo otkrio:

- Nije ovo trenutak iako bih imao puno reći o reprezentaciji, izborniku, Dinamu ili svojem narušenom zdravlju. Uskoro moram na dvije operacije, no ne želim sad o tome jer bih pokvario ovaj trenutak.

'Ti huligani će stavljati igle u ruke našoj djeci'

Naposljetku, nije moglo bez incidenta pa je tako Mamić izvrijeđao još jednog novinara, koji ga je pitao o udruživanju Bad Blue Boysa i Torcide nakon zabrane gostujućih navijača u HNL-u. U svojem poznatom prostačkom istupu obrušio se na novinara.

- Idi u p...u materinu provokatorsku. Vi samo pljujete po HNS-u, Mamiću i Dinamu, a to je odluka vladinog tijela. Pa nije Mamić donio zakon. Prezentiraš da je Mamić neki kriminalac, onda ja zbog toga ne mogu izaći na ulicu. Kakva si ti sotona. Pogledaj koliko je naroda došlo da vidi hotel, koji treba biti u prvom planu. Vi bi Boga raz...i da bi napravili kontroverze i ne znam što sve ne - rekao je Mamić i dodao:

- U Glasgowu je bilo 1500 hrvatskih navijača, a onda se 30 našmrkanih kretena izguralo u prvi red i napisalo da su oni Torcida. Ti huligani će jednog dana stavljati igle u ruke našoj djeci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 291

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...
ODUŠEVIO JE

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...

City je primio gol u 26. minuti, ali Mateo Kovačić predvodio je povratak aktualnog prvaka u utakmicu. Izjednačio je u 32. minuti, a na početku drugog dijela zabio i drugi gol
VIDEO Slaven - Rijeka 0-0: 'Fenjeraš' HNL-a skoro priredio senzaciju, težak kiks Riječana
RIJEKA NEPREPOZNATLJIVA

VIDEO Slaven - Rijeka 0-0: 'Fenjeraš' HNL-a skoro priredio senzaciju, težak kiks Riječana

Koprivničanima je poništen gol, a odluka suca Marija Zebeca je u najmanju ruku dvojbena. Rijeka nije uspjela zabiti i ispada da bi Slavenu gol Kovačića bio dovoljan za drugu pobjedu u sezoni