Mali, pričekaj svoj red! Mbappé ostao bez desetke u Realu, evo zašto Modrića nije ni pitao... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 40

Mali, pričekaj svoj red! Mbappé ostao bez desetke u Realu, evo zašto Modrića nije ni pitao...

Mali, pričekaj svoj red! Mbappé ostao bez desetke u Realu, evo zašto Modrića nije ni pitao...

Čujem kako Luka Modrić nije niti pričao s klubom o promjeni broja, a ni sam Mbappe nije ga kontaktirao. Htio je pokazati poštovanje prema Modriću i lideru Reala, objasnio je Fabrizio Romano

VIDEO

Navijači Real Madrida čekali su tu vijest posljednje tri godine, a nakon propalih obećanja i silnih preokreta, dočekali su je u ponedjeljak poslijepodne. Kylian Mbappé novi je igrač europskog prvaka. 

Pokretanje videa...

Bernabeu je ovacijama prekidao Modrićev govor, a on obećao: Vidimo se iduće sezone 00:55

Madriđani su ove sezone osvojili Ligu prvaka i La Ligu, a što će tek biti kada u napadačkoj artiljeriji budu imali ponajboljeg igrača na svijetu? Protivnici se sigurno boje i pomisliti. Mbappé je odbio silne katarske milijune koji su već završili na njegovom računu ranijih godina, no ovaj put su mu prioritet bili trofeji, pogotovo nedosanjani san o podizanju uhatog trofeja za kojeg je shvatio da ga očito neće doživjeti na Parku Prinčeva. Napustio je PSG nakon sedam godina i zaputio se u moćni Real gdje će ga dočekati brojne zvijezde poput Viniciusa, Bellinghama, Rodryga i Luke Modrića, neuništive zvijezde koja i dalje bliješti i sjaji na Santiago Bernabeuu. 

Coupe de France - Final - Olympique Lyonnais v Paris St Germain

Hrvatski reprezentativac potpisat će na godinu dana i vjerojatno sljedećeg ljeta umiroviti se u dresu europskog prvaka pa je mnoge zanimalo koji broj će nositi Mbappé, hoće li mu Luka prepustiti desetku? Ipak, neki red se mora znati.

Ovaj broj rezerviran za nogometne genijalce je na njegovim leđima od 2017. godine kada je iz kluba otišao James Rodriguez, a nosit će ga i sljedeće sezone. Mbappé će se morati strpiti i pričekati Lukin odlazak, baš kao što je Cristiano Ronaldo 2009. godine uzeo devetku i čekao da ode legendarni Raul kako bi dobio omiljenu sedmicu.

Real Madrid celebrate winning the Champions League

Upravo tako će i francuski napadač u prvoj sezoni nositi devetku. U reprezentaciji nosi broj deset, u PSG-u mu je na dresu stajala sedmica, no ona je Viniciusova. 

- Čujem kako Luka Modrić nije niti pričao s klubom o promjeni broja, a ni sam Mbappé nije ga kontaktirao. Htio je pokazati poštovanje prema Modriću i lideru Reala koji će i sljedeće sezone nositi desetku - objasnio je Fabrizio Romano.

Pet godina  od osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji

Prije šest godina. nakon finala SP-a u Rusiji, stajali su jedan do drugoga, s trofejima najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača turnira. Od tada su u jako dobrom odnosu, razmjenjuju dresove i izuzetno poštuju jedan drugoga. I zbog tog razloga Mbappé nije htio ni pitati Luku da mu prepusti desetku. Zna se tko je broj jedan u svlačionici, lider i legenda. Francuz će svoju desetku morati tek zaslužiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 40

VIDEO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Hrvatska - Dominikanska Republika 80-77: Kakva drama! Protiv Grčke borimo se za Pariz
KVALIFIKACIJE ZA OI

Hrvatska - Dominikanska Republika 80-77: Kakva drama! Protiv Grčke borimo se za Pariz

Hrvatska će igrati u finalu! U teškoj i dramatičnoj utakmici košarkaši su izborili dvoboj s Grčkom u nedjelju od 20 sati. Maestralni Zubac imao je 25 koševa (šut 10-10) i devet skokova