Obavijesti

Sport

Komentari 4

Mađarska policija pronašla je nestalog nogometaša Gorice!

Mađarska policija pronašla je nestalog nogometaša Gorice!

Hameed je također kontaktirao predsjednika HNK Gorica, Nenada Črnka, da se zahvali svima na brizi, a o više informacija o slučaju će ga kontaktirati naknadno, objavila je Gorica

VIDEO

Igrač Gorice Abdullah Talal Hameed je 19. kolovoza otišao iz Velike Gorice u Budimpeštu kako bi stvari iz stana preselio u svoj novi dom u Turopolju te kako bi uzeo potrebnu dokumentaciju za registraciju u novom klubu. Trebao je krenuti za Veliku Goricu 21. kolovoza iza podneva, njegov otac čuo se s njim oko 11 sati, no nakon toga više mu nije odgovarao na pozive. Izgubio mu se svaki trag.

Policija je u garaži njegove zgrade pronašla bijeli Porsche Taycan, ali nitko nije znao gdje je novi nogometaš Gorice. Mađarska policija dala se u potragu i srećom pronašla ga četiri dana nakon nestanka. To je potvrdila Gorica.

- Igrača je pronašla mađarska policija, koja je potom odradila ispitivanje, a raspisana potraga je obustavljena. Hameed je također kontaktirao predsjednika HNK Gorica, Nenada Črnka, da se zahvali svima na brizi, a o više informacija o slučaju će ga kontaktirati naknadno - stoji u službenom priopćenju Gorice.

Na kraju je sve pozitivno završilo, no tek sada treba utvrditi okolnosti iznenadnog nestanka. Mađarska policija sumnjala je na otmicu švedskog nogometaša rođenog u Iraku. A na takvu sumnju naveo ih jedan događaj koji se zbio prije nego što je potpisao za Goricu. Dogovorio je sve s jednim neimenovanim klubom, no Hameed se ubrzo predomislio i odustao od posla. Od tada su krenule prijetnje, rekao je njegov otac za mađarski Aftonbladet. 

- U hotel u kojem je tada boravio došlo je dvoje ljudi. Jedan od njih mu je prijetio da će ga probosti nožem. Hotelsko osoblje pozvalo je policiju koja je nakon par minuta stigla i odvela muškarce. Nakon toga moj sin je bio uplašen - rekao je Talal Hameed Tali.

Nedugo nakon toga navodno ga je nazvala osoba iz spomenutog kluba i tražila 50 tisuća eura odštete zbog propalog transfera. Abdullah je to odbio, a njegov otac je smatrao kako je nestanak imao poveznice s propalim transferom u klub kojeg nije naveo. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao je deset žutih kartona. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio