Obavijesti

Sport

Komentari 7

Lokomotivin Mudražija: Idol Rakitić mi je darovao dres!

Lokomotivin Mudražija: Idol Rakitić mi je darovao dres!

Mudražiju i Rakitića zatekli smo pred svlačionicama u zagrljaju i ugodnom razgovoru. Dvojac je razmijenio dresove. Razvukao je fantazist "lokosa" osmijeh od uha do uha, bez obzira što je krvario

VIDEO

Robert Mudražija (27), veznjak Lokomotive, bio je prošle sezone jedan od najboljih igrača HNL-a. Vjerojatno ni sam ne zna kako je još uvijek u prvoligašu s Kajzerice, ali posao odrađuje maksimalno profesionalno. Lokomotiva je protiv Hajduka na Kranjčevićevoj izvukla 1-1 golom iz penala u sudačkoj nadoknadi, a Mudražija je odradio lavovsku utakmicu.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Lokomotiva - Hajduk 1-1

Pokretanje videa...

Lokomotiva - Hajduk 1:1 01:39

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Igrao je Robi protiv jednog od svojih igračkih idola, Ivana Rakitića. Mudražiju i Rakitića zatekli smo pred svlačionicama u zagrljaju i ugodnom razgovoru. Dvojac je razmijenio dresove. Razvukao je fantazist "lokosa" osmijeh od uha do uha, bez obzira što je krvario. Stradao je tijekom utakmice u jednom duelu sa Zvonimirom Šarlijom, sijevnuo je lakat u glavu.

- Možemo biti zadovoljni bodom protiv Hajduka s obzirom na to da smo zabili u sudačkoj nadoknadi. Puno smo promašivali, golmani su s obje strane bili fantastični. Bila je jako zanimljiva utakmica, a mi smo bili malo raspoloženiji. Oni su vjerojatno bili umorni, imali su utakmicu protiv Slovaka u četvrtak... Bod protiv Hajduka je u redu, ali žalimo, previše smo promašivali - podvukao je Robert.

Jeste li se pobojali nakon poraza kod Rijeke 4-0 u prvom kolu? Prodala je Lokomotiva u ovom prijelaznom roku Vladana Bubanju, Matea Marića, Marina Šotičeka, otišli su Karlo Bartolec, Branimir Kalaica...

- Lokomotiva funkcionira na taj način već godinama. Tek je početak prvenstva. I na Rujevici smo promašili dva zicera. Da smo zabili, možda bi bila potpuno drugačija utakmica. Otvorili smo prvenstvo protiv dvije ozbiljne momčadi.

Kako je bilo igrati protiv idola Rakitića?

- Razmijenili smo dresove, nestvaran osjećaj je igrati protiv legende hrvatskog nogometa. Imao sam zadatak biti mu što bliže, da ga odsiječem od igre. Pitao sam ga za dres, uživam ga gledati. Bit će mi to uspomena za cijeli život. Naravno, veseli me što sam pokazao da mogu igrati i protiv takvih igrača, da sam "tu" - zaključio je Mudražija.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a

Sjajno je branio Zvonimir Šubarić (27). Odlaskom Nikole Čavline, postao je Šubarić prvi golman "lokosa".

- Ma, nisam ja izvukao bod. Momčad je najvažnija. Teška utakmica jer nismo u prvom kolu dobro odigrali. Bacali smo se na glavu, da što prije zaboravimo na tu Rijeku. Nedostaju nam neki igrači koji su tu bili prošle sezone, ali koga nema, bez njega se može i mora. Ovi koji su tu, moraju davati sve od sebe na treninzima i na terenu.

Kako vam je izgledao ovaj Hajduk?

- Imali su utakmicu nekoliko dana ranije u Slovačkoj, sigurno su bili umorniji. Prerano je još za suditi. Duga je sezona.

Čuli smo da ste na dan utakmice imali trening. Silvijo Čabraja na štedi vas...

- Ma to je bila aktivacija, malo da se razgibamo, ha, ha. Pokazali smo da možemo igrati sa svakim. Kako je bilo igrati protiv Ivana Rakitića? Čast mi je što sam uopće na terenu s njim. Svojim dolaskom podigao je rejting lige - zaključio je Vukovarac.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
Standings provided by Sofascore
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!
NOVI IZAZOV

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!

Perišić je bio blizu Monze, čak je i gledao njihovu utakmicu protiv Intera, ali na kraju je dobio ponudu nizozemskog prvaka PSV-a koju je prihvatio