Obavijesti

Sport

Komentari 63

Livajina lijeva, Bambina bomba i Raketino zrnce čarolije donijeli pobjedu Hajduku na otvaranju

Livajina lijeva, Bambina bomba i Raketino zrnce čarolije donijeli pobjedu Hajduku  na otvaranju

S obzirom na dva leta do Farskih otoka i natrag u tjednu koji je prethodio utakmici, Gattusova momčad sasvim je dobro trčala, držali su visoki tempo i dojam je bio da Slaven može zabiti gol samo iz prekida ili greške.

VIDEO

Hajduk je na otvaranju prvenstva pred oko 25.000 gledatelja na Poljudu svladao Slaven Belupo 2-1. Rezultat ne otkriva pravi odnos snaga, Hajduk je bio kud i kamo opasniji i dominantniji, ali očito će im trebati još vremena za slaganje momčadi i uigravanje. Uspoređujući Hajdukovog europskog suparnika Torshavn sa Slavenom i onim što smo vidjeli od jednih i drugih na Poljudu, dojam je da su Farani kvalitetnija momčad od "farmaceuta" te da su zaigrali otvorenije i s više želje za nadigravanjem i pokušajem da zabiju koji gol. Što dosta govori o odnosu snaga i načinu na koji je Hajduk igrao u ta dva susreta. S obzirom na dva duga leta do Farskih otoka i natrag u tjednu koji je prethodio utakmici, Gattusova momčad sasvim je dobro trčala, držali su visoki tempo utakmice i dojam je bio da Slaven može zabiti gol samo iz prekida ili neke pogreške, što se na koncu i pokazalo točnim.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić