Obavijesti

Sport

Komentari 85

Livaja: Znamo što je bilo prošle sezone, isto smo imali neki niz. Počastit ću ekipu na benzinskoj

Livaja: Znamo što je bilo prošle sezone, isto smo imali neki niz. Počastit ću ekipu na benzinskoj

Kakav je osjećaj u svom gradu pobijediti najvećeg rivala? Stvarno neopisiv, rekao je asistent Dominik Prpić, a Livaja dodao: Mlad je on, nadam se da će ostati s nama

VIDEO

Marko Livaja (31) u koprodukciji s asistentom Dominikom Prpićem (20) sredio je Dinamo na gostovanju u Zagrebu, Hajduk je barem na 24 sata preuzeo prvo mjesto na ljestvici u HNL-u i preskočio najvećeg rivala za jedan bod. U tjednu punom bure oko upravljačkih struktura nakon odlaska Nikole Kalinića melem na ranu za navijače "bilih". Obojica su junaka gostiju stali pred klupsku kameru.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Pokretanje videa...

Sažetak Dinamo - Hajduk 0-1 01:38

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Sretni smo svi zbog toga. Nije moglo bolje. Teška utakmica, kao i svaki derbi, tvrdo na obje strane. Danas je otišlo na našu, bili smo i kompaktni, borili se i prema naprijed nismo bili kao što smo željeli. Bio je jedan dio gdje smo patili, ali uspjeli smo zadržati vodstvo i sretno se vraćamo u Split - rekao je Prpić.

Kakav je osjećaj u tvom gradu pobijediti najvećeg rivala?

- A evo, mislim... Neopisivo. Kad pogledam, stvarno neopisiv osjećaj i sretan sam zbog toga - kazao je.

Tko časti na benzinskoj na putu, Livaja ili ti?

- Haha, dogovorit ćemo se. Mogu ja, mlađi sam.

Čudesni Marko Livaja srušio Dinamo

Slijedi Kup-utakmica kod Bilogore u Grubišnom Polju.

- Još jedno gostovanje. Rekuperat ćemo se, imamo tri dana i idemo tamo, naravno, po pobjedu - zaključio je Prpić.

Livaja je zabio peti ovosezonski gol u HNL-u i nastavio niz u kojem je imao prste kod baš svakog gola Hajduka (još triput je bio asistent).

Statistika Marka Livaje

- Stvarno jedna velika pobjeda u derbiju, momčad je odigrala fenomenalnu utakmicu defenzivno i čekali smo polukontru i kontru. Znali smo da ćemo je imati i na kraju smo je iskoristili. Odigrali smo momčadski pravu utakmicu - rekao je Livaja.

Hajduk je pobijedio prvi put na gostovanju ove sezone i ujedno prvi put povezao pobjede, a niz može nastaviti na gostovanju kod četvrtoligaša u utorak u Kupu.

- Treba i to odraditi, znamo i prošle godine što je bilo. Bili smo prvi na polusezoni, imali isto tako neke nizove (pa završili treći, op.a.). Ova utakmica mora biti poticaj za dalje, imamo dosta mladih momaka i nadam se da će neki iskoristiti šansu kao što je mali Prpić iskoristio. Odigrao je fenomenalnu utakmicu. Idemo raditi, imamo kvalitete, dosta mladih koji imaju potencijala. Nadam se da će ga iskoristiti - rekao je Livaja.

Prpić je rekao da će on častiti na benzinskoj.

- Bit će od mene, on je još mlad. Neka nastavi ovako igrati. Nadam se da će ostati ovdje s nama i uživati - zaključio je najbolji igrač Hajduka sa smiješkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 85

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane
Potpuni debakl u Münchenu: Obrana plivala na sve strane, a devetka u mreži je nedopustiva!
KOMENTAR

Potpuni debakl u Münchenu: Obrana plivala na sve strane, a devetka u mreži je nedopustiva!

Plus+ Bayern je za Zagrepčane drugi svijet, to se znalo i prije utakmice. Ali takvu nemoć na Allianz Areni nitko nije očekivao. I ova će rezultatska sramota ozbiljno odjeknuti u Europi. Nažalost...