Obavijesti

Sport

Komentari 11

Liga prvaka: Zagreb čudesnim drugim dijelom pomeo Ruse...

Liga prvaka: Zagreb čudesnim drugim dijelom pomeo Ruse...
1

Zagreb je na gostovanju kod St. Petersburga gubio prvi dio 16-15. U drugom dijelu su zabili 20 komada, a primili samo osam za 35-24 pobjedu u 3. kolu Lige prvaka...

VIDEO

Rukometaši Croatia osiguranje Zagreb fantastičnom su predstavom slavili u 3. kolu Lige prvaka. Momčad Borisa Dvoršeka suvereno se prošetala kod St. Petersburga pobijedivši 35-24.

No nije tako izgledalo nakon prvog poluvremena. Rusi su imali 16-15, bila je to tijesna utakmica. U drugom dijelu kao da je na parket izašla neka druga momčad Zagreba. Zabili su Zagrebaši 20 komada u pola sata, a primili su tek 8 golova.

- U početku smo bili u grču, to nas prati dulje vrijeme. Ali u poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da više nema zezancije i da ćemo furiozno krenuti. Trebali smo tako igrati i u prvom poluvremenu. Puno nam znači ova pobjeda uoči Veszprema - rekao je rukometaš Zagreba, Ante Kaleb.

Zagreb je u prvom kolu Lige prvaka pobijedio Celje, potom je izgubio na gostovanju kod Zaporožja u Ukrajini da bi sad u Rusiji izborio vrijednu pobjedu u elitnom rukometnom natjecanju.

- Morali smo dobiti, objektivno smo bolji od St. Petersburga iako smo u prvom dijelu bili u grču. Napad je bio dobar, ali obrana nije funkcionirala u prvom poluvremenu. U drugom je sve sjelo na svoje mjesto. To je bila naša prava igra. Vrlo bitna pobjeda koja će nas jako dići - rekao je trener Zagreba, Boris Dvoršek.

Sljedeću utakmicu Lige prvaka Zagreb igra kod kuće protiv mađarskog Veszprema.

Motor se odvezao do pobjede: Zagrebu tijesni poraz u finišu

Liga prvaka, 3. kolo:

  • St. Petersburg - CO Zagreb 24-35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO