Obavijesti

Sport

Komentari 9

Lazarov: Slavite, iskoristili smo povijesnu priliku...

Lazarov: Slavite, iskoristili smo povijesnu priliku...
12

Pobjedom protiv Rusije Makedonci su ostvarili povijesni uspjeh. Plasman u drugi krug SP-a jedan je od najvećih uspjeha tamošnjeg sporta

VIDEO

Imali su Makedonci uspona i padova u skupini, startali su tijesnim porazom od Tunisa, to brzo preboljeli pa pokazali dobru igru, no sinoć protiv Njemačke činilo se da je njihov put prema drugom krugu završio. Dobro su se držali u toj utakmici, no kad je isključen Lazarov (46. min) u igri više nije bilo ideje. A kad su ih svi otpisali tragičar Lazarov "povukao" je svoje suigrače u briljantnu pobjedu protiv favorizirane Rusije.
- Možemo puno pričati o ovoj pobjedi. To je senzacionalno, no usprkos uspjehu ostat ćemo skromni. Sedam nam je igrača bilo povrijeđeno nakon jučerašnje utakmice i time je uspjeh još veći. Svi su zaboravili na bol i težili da odigraju najbolje što mogu. Iskoristili smo povijesnu priliku, ovo se može mjeriti samo s uspjehom ženske rukometne reprezentacije - rekao je ponosni Lazarov, koji je u pobjedi 36-30 zabio 13. golova.
- Poslije pobjede nad Poljskom bili smo sretni, a nakon ove pobjede smo presretni. Nije stvar samo pobjede, već veselja koje smo priuštili svojem narodu. Ponosan sam jer su dečki sve odradili kako treba. Konkretna igra u obrani i pametna u napadu donijela nam je pobjedu. Igrači su bili razumni i koncentrirani cijelu utakmicu - pohvalio je momčad izbornik Makedonije Ile Temelkovski.
Povijesni uspjeh u Makedoniji će se slaviti do dugo u noć, baš kao i u Varaždinu, gdje su navijači već zaposjeli gradske kafiće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO