Obavijesti

Sport

Komentari 10

Lamps dobio 300.000 € na ruletu, bivša mu 'poludjela'

Lamps dobio 300.000 € na ruletu, bivša mu 'poludjela'
1

Frank Lampard je na godišnjem odmoru u Las Vegasu, a u utorak je u jednoj noći zaradio pola mjesečne plaće koju dobiva u Chelseaju

VIDEO

Crno, crveno, parno, neparno. Na što god je Frank Lampard (31) stavio žetone u kasino hotela Wynn u utorak navečer pretvaralo se doslovce u zlato. Cijelu noć Lampard je s društvom proveo za kockarskim stolom, a nakon što mu je dosadio rulet, prebacio se na “ajnc” i tamo zaradio još stotinjak tisuća eura.
Veznjak Chelseaja je u jednoj večeri u Las Vegasu zaradio 350.000 eura, no nije poznato koliko eura je ostavio prošlih noći u kasinima po Las Vegasu. No ovo će mu biti dovoljno da plati sobu i sve pogodnosti koje je koristio na odmoru u središtu Nevade, pišu engleski mediji. U hotelu Wynn unajmio je luksuzni apartman, stalno rabi poslugu u sobu i uopće ne mari za račun koji će biti golem. Lampard je u kockarskom raju već tjedan dana, a dok ne kocka, dane provodi uz bazen, gdje pokušava zavesti ljepotice koje se šeću hotelskim kupalištem. No one ga previše ne primjećuju, pišu Englezi, a većina Amerikanki nema pojma tko je Frank Lampard.
Vijest da se njen bivši muž raskalašeno zabavlja po svijetu šokirala je Lampardovu bivšu suprugu Helen Reeves, koja je s dvije kćeri napustila Franka u veljači ove godine.
- Ja i kćeri živimo skromno u malom dvosobnom stanu, a on uokolo rasipa novac. Stvarno je nevjerojatan tip, može ga biti sram - izjavila je Helen, a britanski televizijski voditelj ga je nedavno nazvao slabićem i smećem jer se ne brine za svoju djecu.
- Sagradit ću im luksuznu kuću - odgovorio je Lampard, koji se uz kocku i sigurno koju kap alkohola priprema za novu sezonu u Chelseaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne