Kustošijino čudo od djeteta ide u Porto, Barci 15 milijuna eura! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 10

Kustošijino čudo od djeteta ide u Porto, Barci 15 milijuna eura!

Kustošijino čudo od djeteta ide u Porto, Barci 15 milijuna eura!

Xavi Hernandez ga nije vidio u planovima i Faye je izrazio nezadovoljstvo, a sada pouzdani Fabrizio Romano javlja da je mladi stoper na pragu prelaska u Portugal

VIDEO

Barceloni gori pod nogama, moglo bi se dogoditi da ostane bez jednog od najvećih talenata generacije. I to zbog vlastite odluke da Mikayila Fayea (19) ne promovira u prvu momčad. Da, istog onog Fayea koji je na ljeto prošle godine iz Kustošije otišao u Barcelonu.

Barca ga je tada platila 1,5 milijuna eura službeno, no uz razne bonuse i dodatke taj iznos se popeo do velikih pet milijuna eura. Ove sezone debitirao je za senegalsku reprezentaciju, odigrao nekoliko zapaženih utakmica za Barcinu B momčad, a čak je debitirao i za A sastav.

No, Xavi Hernandez ga nije vidio u planovima i Faye je izrazio nezadovoljstvo, a sada pouzdani Fabrizio Romano javlja da je mladi stoper na pragu prelaska u Porto! Za 15 milijuna eura.

- Porto će poslati službenu ponudu za Barcinog Mikayila Fayea ovoga tjedna i ponuditi oko 15 milijuna eura. Sastanak je već dogovoren. Kako mi je rečeno, Barcelona u posao želi ugraditi posebnu klauzulu prvokupa jer ne želi izgubiti kontrolu nad igračem. Pregovori će se nastaviti tijekom ovoga tjedna - piše Romano.

Igrač je već ranije jasno izrazio da želi igrati za prvu momčad Barcelone, ne nužno u prvih 11, ali da više ne želi nastupati za Barcinu B momčad. 'Blaugrana' će se pokušati osigurati klauzulama u ugovoru s Portom, no jasno je da je teško zadržati nezadovoljno igrača, pogotovo kada se radi o klasi kao što je Faye.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...
OLMO IGRAČ UTAKMICE

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...

Iako je Španjolska pobijedila, ostat će sporna situacija iz 106. minute u kojoj je Cucurella rukom blokirao udarac Musiale. Sudac je ostao nijem i ostaje dojam da je Njemačka teško oštećena...