Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kostelić: Valjda će nam se i nebo smilovati u Kanadi...

Kostelić: Valjda će nam se i nebo smilovati u Kanadi...
1

Švicarac Didier Cuche aktualni je svjetski prvak u superveleslalomu i favorit je za zlato. u 20.30 sati utrka počinje, a nastupiti će i naš Ivica Kostelić

VIDEO

Vrlo su teški uvjeti na stazi. Često na vrhu pada snijeg, a dolje u ciljnoj ravnini pada kiša, rekao je Ivica Kostelić, 30-godišnji hrvatski skijaš, koji će danas nastupiti u superveleslalomu na Olimpijskim igrama u Vancouveru.
Jako je bio sretan nakon što je Mrkopaljac Jakov Fak osvojio brončanu medalju.
- Nevjerojatno je to Valentinovo za hrvatsko skijanje. Svaka čast našemu mladom biatloncu - napisao je Zagrepčanin na svojoj službenoj internetskoj stranici.
Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto u spustu. Ne osjeća nikakav pritisak uoči današnjeg superveleslaloma, koji je u 20.30 sati.
- Šteta što je vrijeme loše posljednjih dana. Valjda će nam se nebo smilovati - izjavio je naš najbolji skijaš, osvajač srebrne olimpijske medalje u Torinu 2006. godine.
Ante Kostelić, otac i trener, zadovoljan je otvaranjem Olimpijskih igara za Ivicu.
- Mislim da je 18. mjesto sjajan početak. To je dobar pokazatelj za kombinacijski spust od kojeg mnogo očekujemo - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić