Obavijesti

Sport

Komentari 5

Konačno: U HNL-u će se birati igrač mjeseca i cijele sezone!

Konačno: U HNL-u će se birati igrač mjeseca i cijele sezone!

Komisija za profesionalni nogomet Hrvatskog nogometnog saveza održala je sjednicu. Na dnevnom redu bilo je nekoliko točaka, jedna od njih ticala se izbora za najbolje igrače tijekom i na kraju sezone

VIDEO

Bliži se početak nove sezone SuperSport Hrvatske nogometne lige. Brojimo sitno do novih uzbuđenja na travnjacima diljem Hrvatske jer neke momčadi su mijenjale puno, neke malo, ali na bitnim pozicijama, no ambicije su svima ostale iste. A nekima su dodatno porasle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Predstavljanje novih dresova Hajduka 01:21

Većinu naših klubova čekaju europski izazovi uoči početka nacionalnog prvenstva što je, u neku ruku, dobro jer će start HNL-a dočekati u natjecateljskom ritmu. Liga kreće 2. kolovoza i otvaraju ju Dinamo i Istra susretom u petak.

A uoči nove sezone, Komisija za profesionalni nogomet Hrvatskog nogometnog saveza predvođena predsjednikom Nenadom Črnkom održala je sjednicu.

Na dnevnom redu je bilo nekoliko točaka, no ono što se ističe prije svega je svakako novi format po uzoru na najjače europske lige. A to je da će se na koncu svakog mjeseca u HNL-u birati igrač mjeseca! Sukladno tome, na kraju sezone izabrat će se i najbolji igrač prvenstva. Mjesečne individualne nagrade mogle bi biti dodatni podstrek svim igračima, posebice iz nominalno slabijih klubova, pa će većina nogometnih zaljubljenika pozdraviti ovu odluku.

Na dnevnom redu se također dotaknulo i druge sezone pod novim ugovorom o televizijskim i marketinškim TV pravima i analizirala se suradnja s Paninijem i Sorareom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne