Obavijesti

Sport

Komentari 113

Knin dočekao Jelić: 'Oprostite što ne znam pjevati, volim vas sve i hvala što ste tu uz mene'

Knin dočekao Jelić: 'Oprostite što ne znam pjevati, volim vas sve i hvala što ste tu uz mene'

Nakon spektakularne bakljade u Splitu, Matea Jelić zaputila se u rodni Knin. Tamo su ju dočekali sugrađani, prijatelji i rodbina, znani i ne znani u velikoj fešti. Matein doček pogledajte na 24sata

VIDEO

Sada je na redu uživanje u selu. Nema više natjecanja i stresa, samo opuštanje. Želim doček spojiti s proslavom Oluje! Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i voljela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu, rekla je olimpijska pobjednica Matea Jelić nakon povijesnog zlata u taekwondou.

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada za Mateu Jelić

Pokretanje videa...

Bakljada za Mateu Jelić VIDEO

Zlatna Jelić i brončani Toni Kanaet ispisali su djelić povijesti svojim nastupima na Olimpijskim igrama u Tokiju. U splitskoj zračnoj luci su ih dočekali gradski i županijski predstavnici, splitski klub Olimpijaca kao i 200-njak članova njihovog kluba TK Marjan, roditelji, prijatelji i navijači.

Nakon spektakularne bakljade svatko se zaputio svojem rodnom kraju, a Jelić je imala organizirani doček u Kninu. Tamo su ju dočekali prijatelji i rodbina, znani i ne znani u velikoj fešti koja je upriličila veliku stvar kao što je zlatna medalja s Olimpijskih igara.

POGLEDAJTE MATEIN DOČEK:

Jednostavna je i obična djevojka koja je uvijek voljna pomoći. Ima jednu veliku vrijednost sportaša, da sportski uspjeh širi dalje s generacije na generaciju, s koljena na koljeno.

Na stadionu Dinara u Kninu skupilo se oko 1000 ljudi koji su došli pozdraviti svoju zlatnu olimpijku. Ona je poharala svjetsku konkurenciju ne samo na Olimpijskim igrama, već i na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Svjetski je broj jedan i očekuje se nastavak dominacije na svjetskoj razini.

- Došli smo dočekati našu zlatnu olimpijku i tako podržati nju osobno, našu domovinu i općenito sport. Ponosni smo na nju, gledali smo njezine borbe i prije Olimpijade. Osobno ju ne poznajem, ali često ju vidimo u crkvi - rekao je jedan od posjetitelja dočeka u Kninu.

- Očekivano od nje, mi u Kninu znamo kakav je pobjednički karakter. Ne poznajem ju osobno, ali svi ju viđamo po gradu i otprilike ju znamo. Bilo je baš napeto zadnjih 15 sekundi u borbi za zlato, svi smo skakali - dodao je drugi posjetitelj.

S razglasa su se puštali hitovi Colonije, ET-a, Petra Graše i drugih dok su Kninjani čekali zlatnu olimpijku, a ona sama je zaželjela da ju njezini sugrađani dočekaju uz "Lijepa li si" u izvedbi Zaprešić Boysa, uz koju je na koncu izašla na pozornicu.

Primila je nagrade među kojima je i hrvatska zastava koja je visjela s tvrđe u Kninu.

- Prvo se ispričavam jer ne znam pjevati - nasmijala je Matea sve prisutne pa dodala:

- Srce mi je puno, volim vas jako, volim Knin i hvala vam što ste tu uz mene.

Zaprešić Boysi su, zatim, izveli "Igraj moja Hrvatska" pa iznenadili Mateu i sve prisutne zajedničkim 'selfijem'.

- Bit će to jedna lijepa uspomena - poručili su Zaprešić Boysi.

Matea se nakon proslave na pozornici spustila među ljude koji su došli zbog nje, a uslijedile su scene za sva vremena. Koliko je  cura divnog karaktera, ugodna za razgovor i društvo, širokih pogleda i ljubavi svjedoče fotografije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 113

VIDEO

Godinama je u vrhu, a ozljeda mu je skoro okončala karijeru: Pukao sam i mislio da je kraj
ŽIVOTNA PRIČA TINA SRBIĆA

Godinama je u vrhu, a ozljeda mu je skoro okončala karijeru: Pukao sam i mislio da je kraj

Plus+ Veliki komad, pola hrskavice se odlomilo u laktu. Doktora je bilo strah da me operira jer sam bio u rastu. Pa onda miruj mjesec dana, pa probaj, i ne ide. I tako dalje, opisivao nam je Srbić svoje probleme

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.
Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera