Obavijesti

Sport

Komentari 3

Klasnić: Kako je Sentürk ono pogodio... Dosta je bilo srebra i bronce, vrijeme je za naše zlato!

Klasnić: Kako je Sentürk ono pogodio... Dosta je bilo srebra i bronce, vrijeme je za naše zlato!

U zadnje vrijeme smo više dobrih rezultata imali na svjetskim prvenstvima, ali sada igramo u Njemačkoj, dosta Hrvata živi ovdje. Bit će nam kao da igramo kod kuće, rekao je Klasnić

VIDEO

Hrvatska je u Neuruppinu odradila otvoreni trening, a prije toga odradila dvije press-konferencije. Na prvoj su svoje dojmove o Europskom prvenstvu s medijima podijelili Josip Šutalo i Nikola Vlašić, na drugoj je pričao Ivan Klasnić, ambasador HNS-a za Euro u Njemačkoj.

Pokretanje videa...

Navijačka zastava na najvišem neboderu u Hrvatskoj 00:27

- Prvi put sam u Neuruppinu, vrijeme je malo lošije nego u Hamburgu, Hrvatska je konačno došla u Njemačku. Dosta Hrvata čeka hrvatsku reprezentaciju, bit će jako veselo, a bit će daj Bože i sretno pa da napravimo dobar rezultat - rekao je Ivan Klasnić, pa dodao:

- Luka Modrić? Ma uvijek kažem: Luka je kao vino, što je stariji to je bolji. Imao je dobru sezonu, nije puno igrao, ali je pokazao kvalitetu, gledao sam neke utakmice na Santiago Bernabeuu. Kao i u Ligi prvaka, čovjek je šest puta osvojio Ligu prvaka, u Njemačkoj će biti lider momčadi, a na svakom turniru trebate i malo sreće, vjerujem da će je Hrvatska imati.

Neuruppin: Konferencija za medije Ivana Klasnića

Zlatko Dalić je puno puta naglasio kako na europskim prvenstvima nismo toliko uspješni kao na svjetskima. Zašto?

- U zadnje vrijeme smo više dobrih rezultata na svjetskom prvenstvu, ali ove sezone igramo u Njemačkoj, dosta Hrvata živi ovdje. Bit će za na kao da igramo kod kuće. Bez obzira igramo li u Berlinu, Leipzigu ili Hamburgu, na tribinama će biti više od 50% Hrvata. Moramo pokazati da smo pravi, pa ćemo vidjeti što će biti.

Malo sjećanja na Tursku i ispadanja iz četvrtfinala Europskog prvenstva 2008. godine. Da nije bilo Sentürka, vaš gol bi bio najslavniji u povijesti europskih prvenstava.

- Kad sam nekada pričao s ljudima zašto nismo prošli Tursku, rekli su mi 'zašto si zabio gol'. Nije bilo sreće, kako je pogodio Sentürk, pa se od bloka odbije u rašlje. Onda na penale nismo imali one koji će zabiti gol. Zato smo možda 2018. sve nadoknadili, imali više sreće.

ARHIVA - Hrvatski nogometaši pobjedom nad Švedskom 1:0 plasirali se na SP 2006.

Vjerujete li da Hrvatska ovdje može vratiti te neke dugove s europskih prvenstava i otići daleko?

- Vjerujem da ove godine možemo nešto napraviti što nismo očekivali, vidjeli smo protiv Portugala, iako nije igrao Ronaldo, da smo spremni, kao momčad. Bez obzira na to tko igra. I svi su zdravi, to je najbitnije. Vidjet ćemo tko će igrati protiv Španjolske, ali uvijek kažem da tko ima bolji dan, dobit će utakmicu. Možda je ovo naša godina, možda im i ja malo sreće donesem, tko zna. Dosta smo osvajali srebra i bronce, možda konačno dođe to zlato - završio je Klasnić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne