Obavijesti

Sport

Komentari 11

Kladionice uvjerene: Hrvatska je sad uvjerljivi favorit za zlato

Kladionice uvjerene: Hrvatska je sad uvjerljivi favorit za zlato
2

Usporedbe zbog, prije početka natjecanja Hrvatska i Mađarska bile su u toj borbi praktički prsa o prsa (2,80 - 2,80), no naši susjedi ostali su u međuvremenu bez kapetana Denesa Varge

VIDEO

Tko će postati novi svjetski prvak u vaterpolu? Još ne možemo sa sigurnošću reći, saznat ćemo u subotu 27. srpnja, ali valja zato malo pogledati što tradicionalno kažu kladionice.

Što kažu kalkulacije: Hrvatima otvoren put do polufinala SP-a

One su, pak, vrlo složne, štoviše i uvjerene. To će biti - Hrvatska. Prva dva uvjerljiva nastupa aktualnih svjetskih zlatnika još su ih malo uvjerile da će se hrvatska himna nakon Budimpešte svirati i u Gwangjuu. Tečaj na note Lijepe naše sada iznosi 1,90, dok su iza mađarske s povećih 5,00.

Španjolska i Crna Gora u drugom redu

Usporedbe zbog, prije početka natjecanja Hrvatska i Mađarska bile su gdjegod u toj borbi praktički prsa o prsa (2,80 - 2,80), no naši susjedi ostali su u međuvremenu bez kapetana Denesa Varge, dok je Hrvatska, rekosmo već, pokazala uvjerljivo najbolji vaterpolo u prva dva kola.

Španjolska i Crna Gora u drugom su redu (8,00), a odmah do njih Srbija i Italija (9,00). Slijedi Grčka kojoj se još daju nekakve šanse za medalju (16,00), dok za to, prema tržištu, šanse nemaju Australija, SAD... Ili, ako se baš ne slažete, možete se okušati. Za jedan euro zaradit ćete 1001...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO