Obavijesti

Sport

Komentari 0

KK Split izašao iz predstečajne nagodbe: Sada smo financijski zdravi i fokusirani na rezultat

KK Split izašao iz predstečajne nagodbe: Sada smo financijski  zdravi i fokusirani na rezultat
2

Ovo nam znači puno u poslovanju, u rejtingu kluba, ulaganja su značajna, kaže Žaja. Klub je imao dug od 54 milijuna kuna

VIDEO

Veliko zadovoljstvo vlada na Gripama, KK Split je nakon više od deset godina izašao iz predstečajne nagodbe i sada više nama nikakvih ograničenja u poslovanju.

- KK Split je prvi, i koliko znam, jedini profesionalni klub u Hrvatskoj koji je to napravio. Veliki je ovo uspjeh, KK Split je financijski zdrav i može se fokusirati na sportske rezultate. Hvala svima koji su bili uključeni u ovaj proces, vodstvu kluba, dogradonačelniku Kuzmaniću, bivšem i sadašnjem Nadzornom odboru - rekao je gradonačelnik Splita Ivica Puljak.

KK Split izašao iz predstečajne nagodbe

Zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić, zadužen za resor sporta, na radu se zahvalio bivšim i sadašnjim čelnicima kluba, posebno direktoru Splita Dejanu Žaji, naglasio je brojna ulaganja Grada u dvoranu Gripe.

- Izlazak iz predstečajne nagodbe bio je naš jasan cilj već tri godine. Zbog toga su nam malo patili i sportski rezultati. Legalizirali smo dvoranu koja od 1979. godine nije imala uporabnu dozvolu, puno ulažemo u infrastrukturu, slijede još tri projekta poput uređenja svlačionica, uskoro će i rashladni uređaji u dvorani. Sada idemo prema sportskim rezultatima, prošle godine smo od Zadra izgubili 3:0, ove 3:2, a sada očekujem pobjedu u finalu prvenstva Hrvatske - kazao je Kuzmanić.

KK Split izašao iz predstečajne nagodbe

Vidno je zadovoljstvo nakon izlaska iz predstečajne nagodbe kod direktora Splita Dejana Žaje.

- Izlazak iz predstečajne nagodbe značit će nam puno u poslovanju, u rejtingu kluba, ulaganja su značajna. Klub u svim segmentima postaje sve kvalitetniji, to je naš dugoročni cilj. Naravno, želimo i sportski rezultat i u tome ćemo biti ustrajni - rekao je Žaja.

Predsjednik Nadzornog odbora Splita Ante Vuković zahvalio se vjerovnicima kojih je bilo preko 200, a klub je ima dug od 54 milijuna kuna te je naglasio da se vlasnička struktura KK Splita dogovorom s vjerovnicima ne mijenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne