Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kingsi u drami srušili prvaka: Phila pomela nemoćne Netse

Kingsi u drami srušili prvaka: Phila pomela nemoćne Netse

New York Knicksi su slavili u prvoj utakmici na gostovanju kod Clevelanda (101-97).  Donovan Mitchell utrpao je 38 koševa, ali bilo je to nedovoljno

VIDEO

Košarkaši Philadelphije poveli su 1-0 u prvom krugu NBA doigravanja Istočne konferencije, na domaćem parketu su svladali Brooklyn 121-101.

Cijelu utakmicu Philadelphia je provela u vodstvu, s tim da je veću rezultatsku prednost ostvarila tijekom treće četvrtine kada je plus porastao i na dvadeset razlike.

NBA: Boston Celtics at Philadelphia 76ers

Brooklyn nije mogao zaustaviti najjače adute Philadelphije pa je tako Joel Embiid ubacio 26 poena uz pet skokova i tri asistencije, dok je James Harden dodao 23 koša uz čak 13 asistencija i četiri skoka. Tobias Harris je također bio konkretan na otvaranju doigravanja te je ubacio 21 poen uz po četiri skoka i asistencije.

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Philadelphia 76ers

Na drugoj strani najbolji je bio Mikal Bridges koji je ubacio 30 poena uz jako dobar šut iz igre 12-18.

New York Knicksi su slavili u prvoj utakmici na gostovanju kod Clevelanda (101-97).  Donovan Mitchell utrpao je 38 koševa, ali bilo je to nedovoljno. Brunson je predvodio Knickse s 27 koševa.

NBA: Playoffs-Golden State Warriors at Sacramento Kings

U dramatičnoj završnici bez pobjede su ostali prvaci Golden State Warriorsi u sjajnoj atmosferi u Sacramentu koji je nakon 17 godina zaigrao u play-offu. Kingsi su na svome terenu slavili 126-123. Nezaustavljiv je bio čudesni D'Aron Fox koji je zabio 38 koševa, a pratio ga je Monk koji je utrpao 32. Warriorse je predvodio, a tko drugi, nego Steph Curry s 30 koševa. Ipak, bio je jedan od tragičara. Warriorsi su imali posljednji napad od tri sekunde za izjednačenje i produžetke, ali Curry je promašio tricu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima