Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kazne za 4. kolo: Ovaj put Hajduk nije najgore prošao

Kazne za 4. kolo: Ovaj put Hajduk nije najgore prošao

Zbog bakljade domaćih i gostujućih navijača na utakmici protiv Hajduka, Istra mora platiti 2500 eura, što je najveća kazna za 4. kolo

VIDEO

Sudačka komisija ove sezone nema puno posla u analizama. Suci rade solidan posao na početku sezone, ali u uredu disciplinskog suca Alana Klakočera je sve po starome. Stižu zapisnici s utakmica i pedantno pobrojana pirotehnička sredstva koja zapale navijači. I onda Klakočer je taj koji donese pravorijek. A ono što je pravi raritet, Hajduk ovaj put nije dobio najveću kaznu, već je to Istra koja je ugostila Splićane.

Pokretanje videa...

NK Istra 1961 vs HNK Hajduk Split 1:1 01:37

A kazne su sljedeće za 4. kolo HNL-a:

- NK Osijek se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 4. kola Osijek - Rijeka pripadnici domaće navijačke skupine Kohorte, smješteni na južnoj tribini, u 73. minuti zapalili petnaest baklji koje su sve dogorjele na tribini, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.200 eura.

Osijek i Dinamo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

- GNK Dinamo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 4. kola Dinamo - Gorica, pripadnici domaće navijačke skupine (BBB), smješteni na sjevernoj tribini, u 58. minuti zapalili jednu baklju, u 63. minuti dvije baklje, od 68. do 69. minute sedamnaest baklji te u 70. minuti jednu baklju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS – a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.650 eura.

- NK Istra 1961 se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 4. kola Istra 1961 - Hajduk pripadnici domaće navijačke skupine, Demoni, smješteni na sjevernoj tribini u 3. minuti zapalili jednu baklju, u 12. minuti dvije dimne bombe, u 30. minuti dvije baklje, u 40., 56. i 59. minuti po jednu baklju, u 70, minuti deset baklji i dvije dimne bombe te u 76. minuti jednu baklju, dok su gostujući navijači Torcida na južnoj tribini u 69. minuti zapalili osamnaest baklji, tri stroba, pet dimnih bombi i jedan topovski udar te u 72. minuti dvije baklje, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 2.500 eura.

Istra i Rijeka sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a

- HNK Hajduk se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 4. kola Istra 1961 - Hajduk gostujući navijači (Torcida) na južnoj tribini u 69. minuti zapalili osamnaest baklji, tri stroba, pet dimnih bombi i jedan topovski udar te u 72. minuti dvije baklje, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.950 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice
6. KOLO HNL-A

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice

DINAMO - HAJDUK 0-1 Pogotkom Livaje iz 70. minute Hajduk je odnio sva tri boda s Maksimira u dramatičnoj utakmici koja se igrala više od 100 minuta. Tako su 'bili' barem privremeno preuzeli vrh poretka HNL-a

Bivši dinamovac Koch ima rak: 'Ovo je moj posljednji intervju.  Osjećam da dolazi taj dan...'
BIVŠI DINAMOVAC

Bivši dinamovac Koch ima rak: 'Ovo je moj posljednji intervju. Osjećam da dolazi taj dan...'

Kad se osvrnem na trenutak kad mi je rečeno da imam još šest mjeseci života, moram reći da se danas osjećam pozitivno. Naravno, nije to slučaj svaki dan, rekao je bivši dinamovac Georg Koch koji boluje od raka