Katastrofa u Njemačkoj: Stadion Kramarićeva kluba pod vodom | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 1

Katastrofa u Njemačkoj: Stadion Kramarićeva kluba pod vodom

Katastrofa u Njemačkoj: Stadion Kramarićeva kluba pod vodom

Hoffenheimov stadion Rhein-Neckar Arena poplavljen je zbog goleme količine kiše koja je tijekom tjedna pala u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg u Njemačkoj

VIDEO

Njemačku saveznu državu Baden-Württemberg ovog je četvrtka pogodilo veliko nevrijeme, a neumorna i žestoka kiša prouzročila je probleme u Hoffenheimu, klubu našeg reprezentativca Andreja Kramarića (33). Preciznije rečeno, poplavila je njihova Rhein-Neckar Arena, a travnjak je potpuno uništen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ludnica u Rotterdamu! 'Vatreni' preokrenuli protiv Nizozemske, Dalić ubacio dva asa s klupe 00:31

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koja prikazuje kako Rhein-Neckar Arena pliva u vodi. Hoffenheimu će morati žestoko prionuti na posao kako bi osigurali optimalne uvjete za rad do početka nove sezone. To ne bi trebao biti problem s obzirom da je vlasnik Hoffenheima Dietmar Hopp jedan od najbogatijih Nijemaca. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na više od osam milijardi eura, a to je stekao proizvodeći softvere.

Već na Euru u nekim utakmicama moglo se vidjeti kako njemački travnjaci ne izgledaju najbolje. U Frankfurtu na utakmici Engleske i Danke komadi travnja letjeli su pri svakom jačem klizećem startu, a to nije bio jedini slučaj jer se isto dogodio i u Frankfurtu. 

VIDEO Ludo Kramino iskustvo iz Hamburga: 'Ja čekam, on fućka tri puta. Ne čujem i dalje stojim'
VIDEO Ludo Kramino iskustvo iz Hamburga: 'Ja čekam, on fućka tri puta. Ne čujem i dalje stojim'

- Kada igrate na takvom terenu, to vas stavlja na rub jer niste sasvim sigurni na kojem se mjestu nalazite i niste sasvim sigurni kada bi jedan trenutak, jedno poskliznuće moglo koštati momčad - rekao je Gareth Southgate (53) nakon utakmice.

Takva situacija i otvorena kritika izbornika Engleska potaknula je i reakciju Uefe.

- Postoji detaljan plan održavanja kako bi se riješili specifični problemi i dodatno poboljšala kvaliteta prije nadolazećih utakmica - stoji u objavi Uefe.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga