Obavijesti

Sport

Komentari 56

Kako su igrali? Ocijenite igrače Dinama i Osijeka na derbiju

Kako su igrali? Ocijenite igrače Dinama i Osijeka na derbiju

DINAMO - OSIJEK 2-4 Hrvatski prvak nakon pobjede nad Salzburgom šokantno je izgubio od "bijelo-plavih" i Hajduk mu sad bježi sedam bodova. Kako su igrali jedni i drugi?

Osijek je skinuo skalp Dinamu na Maksimiru (4-2) i grubo ga prizemljio nakon opijenosti pobjedom u Salzburgu u Ligi prvaka. "Modri" su u zadnja dva kola prosuli pet bodova i nakon 11 kola za vodećim Hajdukom zaostaju velikih sedam bodova. Ako je u Europi stanje izvrsno, onda je u domaćem prvenstvu, preko kojega dobivaju šansu igrati u eliti, stanje u najmanju ruku zabrinjavajuće.

Pokretanje videa...

Talijan Federico Coppitelli novi je trener nogometnog kluba Osijek 04:57

Takva situacija ne brine previše Slavonce koji su nakon dugih šest i pol godina suše pobijedili na Maksimiru i petom pobjedom u zadnjih šest kola isprali katastrofalan ulazak u sezonu gdje su jedno vrijeme bili na samom začelju. Sad drže peto mjesto sa samo četiri boda manje od Dinama.

Ocijenite igru svih igrača Dinama i Osijeka od 1 (najlošija) do 5 (najbolja) i nakon toga na dnu kliknite na "Pošalji". Poslije toga prikazat će vam se prosječna ocjena prema glasovima svih čitatelja.

Ako ne vidite popis igrača, kliknite OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56
VIDEO Dinamo - Osijek 2-4: Osječani šokirali prvaka, Bjelica nastradao protiv bivšeg kluba!
TEŽAK PORAZ DINAMA

VIDEO Dinamo - Osijek 2-4: Osječani šokirali prvaka, Bjelica nastradao protiv bivšeg kluba!

Osječani su u fantastičnom derbiju pred 13.487 gledatelja na Maksimiru nokautirali Zagrepčane. Bjelici su nanijeli prvi poraz otkako se vratio u Dinamo te nakon šest dugih godina uspjeli slaviti u Zagrebu