Kako se raspala Srbija? Golman divljao na treningu jer ne brani pa se potukao usred Münchena | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kako se raspala Srbija? Golman divljao na treningu jer ne brani pa se potukao usred Münchena

Kako se raspala Srbija? Golman divljao na treningu jer ne brani pa se potukao usred Münchena

Od tučnjave po minhenskim kavanama, sumnjivih javnih nastupa izbornika, preko Tadićevog nezadovoljstva, pa do saznavanja postave na dan utakmice, Srbi su opet u središte pažnje dolazili zbog nenogometnih stvari

VIDEO

Nogometna reprezentacija Srbije ispala je s Europskog prvenstva u Njemačkoj kao posljednja u skupini C sa samo dva boda. Nakon poraza od Engleske 1-0 u prvom kolu, "orlovi" su remizirali protiv Slovenije (1-1) i Danske (0-0) i ispali s turnira. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Vatreni stigli na aerodrom 01:40

Kao i često dosad, reprezentaciju pod vodstvom Dragana Stojkovića Piksija obilježio je niz unutarnjih skandala. Nakon prve utakmice i poraza od "tri lava", Dušan Tadić (35) javno je kritizirao odluku izbornika da ga ne uvrsti u prvi sastav, poručivši da je on najbolji igrač ove momčadi. 

Euro 2024 - Denmark v Serbia

Nakon što nije nastupio protiv Engleske, na treninzima je svoje nezadovoljstvo iskazao golman Vanja Milinković-Savić (27), piše Kurir. Izbornik Stojković zamijenio ga je Predragom Rajkovićem, a on je "pokazivao što misli i kako se osjeća unatoč tome što je njegov kolega bio među najboljim pojedincima u sastavu Srbije".

Nakon drugog kola stigao je novi skandal. Srbija je odigrala 1-1 sa Slovenijom i stigla na prag ispadanja, a izbornik Stojković igračima je dao slobodan dan da razbistre misli. Dok su neki to iskoristili za provođenje vremena s obitelji i prijateljima, golman Torina Vanja Milinković-Savić otišao je u München u kavanu i potukao se s navijačem. Rezervni golman Srbije poludio je na jedno dobacivanje srpskog navijača, koji mu je rekao da bi trebao biti u karanteni, a ne piti u kavanama i Milinković-Savić ga je počeo psovati, a nakon toga je navijača udario šakom, piše Telegraf. Iako se taj skandal pokušao zataškati, priča je izašla u javnost. 

Serbia Training - Arena AufSchalke - Saturday June 15th

Još jedan slučaj koji je zabavljao nogometnu javnost u Srbiji jest snimka u kojoj igrači prije utakmice protiv Danske gledaju u mobitel jednog igrača i šokirano se hvataju za glavu. Špekulira se o tome da su na taj način srpski reprezentativci saznali tko će igrati ključnu utakmicu na Euru i to samo sat i pol prije utakmice. 

Kao u onim dobro poznatim reklamama, to nije sve! Presjednik Aleksandar Vučić bijesnio je zbog toga što su na Euro u Njemačkoj Srbi otišli s avionom hrvatske aviokompanije s hrvatskim obilježjima. Nadalje, mnogi smatraju kako je izbornik Stojković govorio pijan na press konferenciji, a u istom stanju se grlio s Novakom Đokovićem prije utakmice s Danskom itd.

Euro 2024 - Denmark v Serbia

HRT-ov analitičar Joško Jeličić na samom je uvodu u prvenstvo naljutio srpsku javnost najavljujući da bi moglo biti zanimljivih situacija i skandala. 

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutarnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako - rekao je Jeličić i pogodio kako će se razvijati srpska priča na ovom Euru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga