Obavijesti

Sport

Komentari 50

Kakav peh: Tin Srbić pao je u finalu i ostao bez medalje na OI

Kakav peh: Tin Srbić pao je u finalu i ostao bez medalje na OI
16

Nakon srebra na Olimpijskim igrama u Tokiju, Tin Srbić nije izdržao pritisak i završio je posljednji u Parizu. Zagrepčanin nije imao svoj dan u finalu u kojem su pala šestorica od osam finalista

VIDEO

Hrvatska je ostala bez nove medalje u Parizu! Tin Srbić (27) pao je na sredini vježbe u finalu preče, izgubio je hvat i lupio glavom. U bizarnom finalu, u kojem su pala šestorica od osmorice finalista, Srbić je završio posljednji s ocjenom 11,333. Jednostavno nije išlo Zagrepčaninu, pritisak je očito bio prevelik i nije uspio ponovno se naći među osvajačima medalja nakon srebra u Tokiju.

Pokretanje videa...

Doček Tina Srbića VIDEO

Tin Srbić ušao je u vježbu kao pretposljednji znajući da su pala četvorica finalista prije njega, da je odradio vježbu bez veće greške vrlo vjerojatno bi se našao među medaljašima, ali nije uspio. Tri godine priprema stale su u jednu vježbu koja nije uspjela, ali bivši svjetski i europski prvak nastavit će raditi kako bi se za četiri godine u Los Angelesu vratio još bolji. 

Samo su dvojica od osam finalista vježbe odradila bez pada, Japanac Shinnosuke Oka i Kolumbijac Angel Barajas. Završili su s istom ocjenom 14,533, a Japancu ide zlato jer su mu suci oduzeli manje bodova. Broncu su podijelili Kinez Boheng Zhang i Tajvanac Chia-Hung Tang iako su obojica pali prilikom izvođenja vježbe na preči.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Artistic Gymnastics - Men's Horizontal Bar Final Artistic Gymnastics - Men's Horizontal Bar Final Artistic Gymnastics - Men's Horizontal Bar Final
17
| Foto: Amanda Perobelli

Olimpijske igre Pariz, preča, finale (M):

  • Shinnosuke Oka (Japan) 14,533 - zlato
  • Angel Barajas (Kolumbija) 14,533 - srebro
  • Boheng Zhang (Kina) 13,966 - bronca
  • Chia-Hung Tang (Tajvan) 13,966 - bronca
  • Weide Su (Kina) 13,433
  • Marios Georgiou (Cipar) 13,333
  • Takaaki Sugino (Japan) 11,633
  • Tin Srbić (Hrvatska) 11,333
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 50

VIDEO