Obavijesti

Sport

Komentari 1

Jurić napravio prvi potez na klupi Rome: Vratio igrača kojeg su čelnici izbacili iz momčadi

Jurić napravio prvi potez na klupi Rome: Vratio igrača kojeg su čelnici izbacili iz momčadi
5

Nicola Zalewski izbačen je jer je odbio transfer u Galatasaray vrijedan 15 milijuna eura. Ušao je u posljednju godinu ugovora i Roma je htjela zaraditi pristojan novac, ali mladi bek se nije dao iz kluba

VIDEO

Potez Rome da s klupe smjeni legendu kluba Danielea De Rossija i postavi Ivana Jurića naišao je na negodovanje navijača koji su najavili prosvjed prije utakmice s Udineseom. Međutim, hrvatski trener je nakon samo dva dana na klupi "vučice" povukao prvi značajniji potez i vratio Nicolu Zalewskog (22) u sastav, iako su ga prije tjedan dana izbacili iz momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Trening Ivana Jurića u Romi 01:45

Poljski reprezentativac izbačen je jer je odbio transfer u Galatasaray vrijedan 15 milijuna eura. Ušao je u posljednju godinu ugovora i Roma je htjela zaraditi pristojan novac, ali mladi bek se nije dao iz kluba. De Rossi je istaknuo kako je odluka o suspenziji stigla s vrha, a sada je Jurić promijenio planove sa Zalewskim.

Euro 2024 - Poland v Netherlands

Porazgovarao je s igračem i s klubom i vratio ga u momčad, piše talijanski novinar Gianluca Di Marzio. Radi se o talentiranom nogometašu koji je nedavno igrao za Poljsku na Opus Areni protiv Hrvatske, a u Romi je od svoje devete godine. 

Europa League - Play-Off - Second Leg - AS Roma v Feyenoord

Za seniorsku momčad nastupa od 2021. i dosad je prikupio 109 nastupa i zabio dva gola, uz sedam asistencija. Povratak u momčad otvorit će pregovore o produljenju ugovora, nadaju se u klubu, a Poljak prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura. Rimljani u idućem kolu Serie A igraju protiv vodećeg Udinesea 22. rujna i bit će zanimljivo vidjeti hoće li Zalewski nastupiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić