Obavijesti

Sport

Komentari 23

Jurčić o bjeguncu Mamiću: 'On mi je uništavao karijeru, ali ne dam da se loše priča o njemu!'

Jurčić o bjeguncu Mamiću: 'On mi je uništavao karijeru, ali ne dam da se loše priča o njemu!'

Triput me gurnuo niz stepenice, ali nigdje ne bih dobio šansu da nije bilo njega, rekao je Krunoslav Jurčić o bjeguncu od hrvatskog pravosuđa

VIDEO

Krunoslav Jurčić (54) u tri navrata je bio trener Dinama i to u periodu od dvije godine. Bio je 'džoker zovi' bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića, danas bjegunca od hrvatskog pravosuđa. Kada mu je trebalo vatrogasno rješenje, doveo bi ga na klupu, a kada je trebalo pronaći žrtveno janje i smiriti situaciju uslijed loših rezultata, vrlo brzo bi ga smijenio. 

Pokretanje videa...

100 godina prvog igrališta Dinama 02:10

Otkako je prije 11 godina posljednji put otišao iz Dinama, Jurčić se udaljio od hrvatskog nogometa. Radio je u Sloveniji, Turskoj, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a od početka ove godine radi kao trener u egipatskom Pyramidsu. Prošle sezone s njima je osvojio Kup i drugo mjesto, a u 31 utakmici skupio je 22 pobjede, šest remija i tri poraza.

Zagreb: Pod južnom tribinom na maksimirskom stadionu blagoslovljena kapelica Sv. Josipa

Član brončane generacije 'vatrenih' iz 1998. godine gostovao je u Denis Podcastu gdje je pričao o iskustvu iz Egipta, ali se osvrnuo i na odnos s Mamićem. Čak triput je sjedio na klupi, od ožujka 2009. do svibnja 2010., zatim od svibnja 2011. do prosinca 2011., da bi posljednji mandat odradio od studenog 2012. do kolovoza 2013. 

- Živio sam i radio sa Zdravkom Mamićem. To je jedan čovjek o kojem nikad ne dam govoriti loše iz jednog vrlo prostog razloga.
To je čovjek koji je meni dao šansu. Ja sam došao iz jedne male sredine, iz provincije u Zagreb, nemam nikakvu zaleđinu i jako teško bih dobio šansu da budem trener Dinama da nije bilo Zdravka Mamića. Bez obzira na to što je on na neki način uništavao moju karijeru, prije svega ovim naglim otkazima - rekao je Jurčić o bjeguncu hrvatskog pravosuđa.

Zagreb: Konferencija za novinare Zdravka Mami?a i Krunoslava Jur?i?a

S Dinamom je osvojio tri naslova prvaka, jedan Kup, jedan Superkup i s njima igrao Ligu prvaka. Bez obzira na uspjehe, Mamić bi ga se svaki put olako riješio. 

- U svim tim slučajevima tih nekih poraza hrvatskoj javnosti i hrvatskim novinarima je bitno da se neki pedro isturi vani pa da se oni zabave njime. Zdravko je to bespogovorno i bez greške znao i onda me obično gurao novinarima u ralje i gurao me niz stepenice u takvim trenucima, da bi klub i on mogli ići dalje. To se dogodilo triput, ali opet ne dam da se priča protiv njega u mom prisustvu iz jednog razloga, opet ću ponoviti. Zaslužio sam šansu na mnogim mjestima u Hrvatskoj, ali ne bih nigdje dobio šansu da nije bilo Zdravka Mamića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'
ELEGANTNI 'VATRENI'

VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'

Pep Guardiola obožava Matea Kovačića zbog nogometne klase i mirnoće koju donosi momčadi Cityja, a sada je pokazao da ima i istančan ukus za modu