Obavijesti

Sport

Komentari 26

Junak Rijeke zahvalio Bogu nakon pobjede na Poljudu, javio mu se bivši hajdukovac

Junak Rijeke zahvalio Bogu nakon pobjede na Poljudu, javio mu se bivši hajdukovac

Rijeka je preokretom slavila protiv Hajduka u derbiju na Poljudu (2-1), a jedan od junaka gostiju bio je sjajni Jorge Obregon koji je zabio fantastičan gol. Nakon utakmice se oglasio na društvenim mrežama, a javio mu se bivši suigrač Tonio Teklić

VIDEO

Jorge Obregon ove sezone skupljao je mrvice u dresu Rijeke. Nije na njega u početku računao Sergej Jakirović, a baš ni Željko Sopić. Većinom je sjedio na klupi pa se tijekom sitne minutaže koje je dobivao pokušao dokazati. A sinoć je na Poljudu opet ušao s klupe, dobio 45 minuta i za to vrijeme, čini se, osigurao mjesto u prvih 11!

Pokretanje videa...

Navijači Hajduka i Rijeke nakon derbija 00:33

Kolumbijac je odigrao sjajno u pobjedi Rijeke protiv Hajduka (2-1), a njegov gol za 1-1 u 55. minuti majstorija je kakvu rijetko viđamo na HNL travnjacima. Neki su je usporedili i s golom Livaje protiv Dinama.

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a

Ivan Smolčić izveo je aut i pogodio Obregona koji je prsima primio loptu, otresao se stopera Hajduka i poluškaricama pogodio kroz 'uši' Ivan Lučića koji tu baš ništa nije mogao.

Na krilima tog gola Riječani su se još dodatno razgoropadili pred krcatim Poljudom. U 64. minuti im je poništen gol, ali 11 minuta kasnije Selahi sjajnim golom donosi pobjedu gostima i povratak na čelo HNL-a. 

Split: Rijeka slavila na Poljudu i preuzela vrh ljestvice

Da nije Željko Sopić povukao potez početkom drugog dijela i umjesto indisponiranog Franje Ivanovića uveo kolumbijskog napadača, pitanje je bi li Riječani u slavljeničkom tonu otputovali na Kvarner. Otkako je došao u Rijeku u ljeto 2021. godine, Kolumbijac je zapravo uvijek bio pričuvna opcija s klupe. Tako je bilo i ove sezone. Obregon je većinom ulazio s klupe, ali već u sljedećem kolu protiv Istre bi se to moglo promijeniti. U HNL-u je ove sezone u 17 utakmica zabio tri gola.

Trener Rijeke može zahvaliti svome junaku na preokretu, a on zahvaljuje - Bogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JO (@jorgeobregon9)

Obregon se dan nakon velike pobjede oglasio na Instagramu. 

- Hvala ti, Bože - opis je na slavljeničkim fotografijama koje je objavio.

A u komentaru mu se javio i bivši igrač Hajduka Tonio Teklić. 

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a

- Brate, voliš Poljud? - napisao je Teklić, a Obregon je odgovorio:

- Tvoj dom ha-ha-ha.

Njih dvojica zajedno su igrali u Varaždinu u sezoni 2019/2020 kada su u lipnju 2020. srušili Hajduk na Poljudu (3-2). Obregon je godinu kasnije otišao u Rijeku, a Teklić se vratio s posudbe na Poljud. Ipak, priliku nije dobio pa se na koncu razišao s 'bilima' i trajno pojačao Varaždince koje je napustio prošlog ljeta i otišao u Trabzonspor. Sada igra na posudbi u Karagumruku. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao ih je još ubrzo. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio