Josip Juranović napušta kamp 'vatrenih' zbog svog vjenčanja | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 16

Josip Juranović napušta kamp 'vatrenih' zbog svog vjenčanja

Josip Juranović napušta kamp 'vatrenih' zbog svog vjenčanja

Hrvatski nogometaš oženio je svoju dugogodišnju djevojku prošle godine, tad su odradili tek matičara. A u srijedu radi feštu za obitelj i prijatelje. Juranović je pozvao i druge reprezentatice, ali Dalić ih ne pušta iz Rijeke

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je stigla u Rijeku, započela pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Zlatko Dalić u ponedjeljak je na prvom je treningu imao tek 12 igrača, bila su tu dva golmana (Ivušić i Labrović), te Vida, Juranović, Šutalo, Sosa, Perišić, Majer, Sučić, Ivanušec, Pjaca i Marco Pašalić.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening reprezentacije

Pokretanje videa...

Trening reprezentacije 00:42

U utorak su se "vatrenima" pridružili Livaković, Erlić, Baturina, Kramarić i Petković, ali u srijedu će hotel s hrvatskim reprezentativcima doživjeti i jedan odlazak! Josip Juranović odlazi u Zagreb, nogometaš Union Berlina u srijedu će imati - vlastito vjenčanje! Naš nogometaš još je prošle godine u lipnju oženio dugogodišnju djevojku Riječanku Lanu Miholjević, ali mladenci su tada odradili tek - matičara.

Juranović će tako u srijedu propustiti trening, zaputiti se u Zagreb, odraditi crkveno vjenčanje, napraviti feštu za obitelj i prijatelje. Zlatko Dalić dao je svom braniču slobodan dan, a Juranović će se već u četvrtak vratiti u Rijeku, nastaviti s treninzima i pripremama za Europsko prvenstvo.

Kako saznajemo, Juranović je na svadbu pozvao i nekolicinu "vatrenih" prijatelja, ali Dalić je "spustio rampu" na njihov odlazak iz reprezentacije. Također, naš nogometaš je ovaj termin rezervirao prije gotovo 18 mjeseci, kad su postojale naznake da će reprezentacija s pripremama za Europsko prvenstvo krenuti tek oko 1. lipnja. Dalić je svoje dečke ipak okupio par dana ranije, pa Juranović mora na jedan dan otići s priprema.

Nije ovo prvi takav slučaj među "vatrenima", da su se igračima reprezentativne obveze poklopile s vjenčanjima. Dario Melnjak je u studenom 2020. godine praktički s vlastitog vjenčanja otišao u reprezentaciju, pa se stavio reprezentaciji na raspolaganje za prijateljsku utakmicu protiv Turske (3-3) i dva ogleda u Ligi nacija (Švedska 1-2 u Solni i Portugal (2-3 u Splitu).

Duje Ćaleta-Car je još 2015. godine zbog poziva tadašnjeg izbornika Ante Čačića preskočio sestrinu svadbu, dok je Martin Erlić 2022. godine propustio vjenčanje brata zbog utakmice protiv Francuske (1-1 u Splitu) u Ligi nacija.

- Ženio se moj brat, ali ja živim za reprezentaciju. Imao sam obavezu, veliku utakmicu, radi ovog sam se odricao i trenirao toliko godina - objasnio je tada Erlić koji je na kraju bratovo vjenčanje pratio putem videopoziva.

Erlić tih dana nije ni pitao Zlatka Dalića može li otići na bratovo vjenčanje, stoper Sassuola stavio je "vatrene" ispred obiteljskih obveza, smatrao kako je reprezentacija iznad svega i kako se takva prilika ne smije propustiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

UŽIVO Transferi: Turci pišu da je Džeko odbio saudijske milijune i uskoro potpisuje za Hajduk!
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Turci pišu da je Džeko odbio saudijske milijune i uskoro potpisuje za Hajduk!

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Petković odbio Saudijce, čeka se odluka Belje. Stiže i Španjolac, Kačavenda napušta Maksimir
KREĆU 'MODRE' PRIPREME

Petković odbio Saudijce, čeka se odluka Belje. Stiže i Španjolac, Kačavenda napušta Maksimir

Plus+ Sergej Jakirović će do odlaska u Austriju imati tri nova igrača: Marka Pjacu, Raula Torrentea i vratara Ivana Filipovića. Na desnom krilu planira isprobati Luku Stojkovića, a Lukas Kačavenda neće ostati