Obavijesti

Sport

Komentari 22

Još jedan udarac, red za bolnicu sve duži: Dalić ostao i bez Erlića!

Još jedan udarac, red za bolnicu sve duži: Dalić ostao i bez Erlića!

Tijekom subote se ozlijedio Mateo Kovačić, u nedjelju je nastradao Lovro Majer nakon što je zabio dva gola Bayernu, a izbornik Dalić sada je potencijalno ostao i bez pouzdanog stopera

VIDEO

Loše vijesti stižu iz Italije. Hrvatski reprezentativac Martin Erlić ozlijedio se tijekom susreta Napolija i Bologne (3-0) u 2. kolu Serie A, igru je morao napustiti već u 19. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vida napušta 'vatrene' nakon 14 godina: 'Odlazim jako ponosan. Znam da je vrijeme za mlađe' 00:59

To su nove iznimno loše vijesti za izbornika Zlatka Dalića pred kojim su izazovi u Ligi nacija. A kako dani prolaze, ima sve više i više problema s ozlijeđenim igračima.

Kovačić i Majer nastradali

Tijekom subote se ozlijedio Mateo Kovačić nakon što je dobio snažan udarac u kuk. Pep Guardiola ga je morao zamijeniti i dodatne pretrage pokazat će o kakvoj ozljedi je točno riječ.

Zatim je u nedjelju Lovro Majer dobio snažan udarac u glavu zbog čega mu je pola lica nateklo. I on će morati na magnetsku rezonancu kako bi se utvrdilo je li što teže nastradalo.

Erlić novi u nizu s problemima

A onda se u kasnijem terminu ozlijedio i Martin Erlić! Stoper Bologne krenuo je susret u početnih 11 protiv Napolija, a zbog ozljede mišića, kako pišu talijanski mediji, morao je izaći iz igre nakon svega 19 minuta.

Ovako na prvu, čini se da je njegova ozljeda nešto ozbiljnije prirode od Kovačićeve i Majerove, no sve će se znati tek kada se izvrše pretrage.

Dalić još od ranije ne može računati na Nikolu Vlašića.

Prva pobjeda Contea

Inače, Napoli su do pobjede protiv Bologne vodili Di Lorenzo golom u drugoj minuti sučeve nadoknade prvog dijela, Kvaratškelia u 75. i Simeone u 94. minuti.

Bila je to prva pobjeda Antonija Contea na klupi Napolitanaca.

Roma je na Olimpicu izgubila od Empolija 1-2. Gyasi u 45. i Colombo iz penala u 61. minuti su zabili za Empoli, Šomurodov je tek ublažio poraz Rimljana u 80. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom
NAPUSTIO BAYERN U TRAVNJU

U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom

Šuška se da se radi o njemačkom stručnjaku Marcu Neppeu (38). Karijeru je završio 2014. u Alemanniji Aachen te je odmah postao skaut Bayerna
Bilić tražio susret s igračima i Gattusom, no to je odbijeno. Dva su moguća scenarija zašto
NOVI PROBLEMI?

Bilić tražio susret s igračima i Gattusom, no to je odbijeno. Dva su moguća scenarija zašto

Nikola Kalinić u javnost je iznio kako predsjednik Hajduka Ivan Bilić ne priča s trenerom Gennarom Gattusom jer se nije držao obećanja vezanih uz dovođenje pojačanja ovog ljeta