Obavijesti

Sport

Komentari 95

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Perišićeva želja je zaigrati u La Ligi. Nije uspio ostvariti taj angažman ni ovog ljeta, a propala mu je i Serie A. Većina klubova iz lige petice se već ekipirala za novu sezonu i teško mu netko može ponuditi veliku minutažu

VIDEO

Ivan Perišić vrlo vjerojatno je prvi i posljednji hrvatski reprezentativac koji je na okupljanje došao kao igrač bez kluba. Obzirom da je jedan od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti i na nevjerojatnu ostavštinu u reprezentaciji, Zlatko Dalić progledao mu je kroz prste, no tako neće biti dovijeka. Ako želi biti dio 'vatrenih' i u sljedećim ciklusima, Perija će morati što prije pronaći klub.

Pokretanje videa...

Tko će naslijediti Kalinića u Hajduku: Očekuje se stranac, on nema pravo mijenjati trenera?! 00:59

Bez utakmice je više od mjesec dana, a bez kluba dva tjedna nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom. Pukla je ljubav nakon tek sedam mjeseci zbog sukoba s Gennarom Gattusom. Htio se Perišić vratiti u Serie A, no propao je angažman u Como, kao i u Monzu. Sada nema puno izbora pa traži sredinu u kojoj će imati garantiranu minutažu, a kao iz vedra neba sijevnula je senzacionalna vijest kako bi se mogao vratiti u HNL i to u Lokomotivu?!

Kako pišu Sportske novosti, Perišić je u posljednje vrijeme trenirao u Rudešu i ne bi imao ništa protiv selidbe u Zagreb. Lokomotiva tu dobro kotira kao stabilni prvoligaš koji bi mu ponudio nužnu minutažu, a on bi pristao i na minimalac. To mu ne bi bio problem jer u Hajduku je igrao za nula eura. Bio bi spreman igrati do početka zimskog prijelaznog roka kada bi potražio druge opcije. I nije on jedini bivši 'vatreni', navodno je i Šime Vrsaljko zainteresiran za neku od rukovodećih pozicija na Kajzerici.

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

Ova informacija zaista zvuči kao nadrealni scenarij iz nekog znanstveno-fantastičnog filma. Vjerojatno se i čelnici Lokomotive, kao i vjerni Balkon Boysi, štipaju na spomen ovog transfera. Pa možemo reći da bi to bio možda i najsenzacionalniji transfer u povijesti HNL-a, možda i jače od dolaska Roberta Prosinečkog u Hrvatski dragovoljac.

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Perišićeva želja je zaigrati u La Ligi. Nije uspio ostvariti taj angažman ni ovog ljeta, a propala mu je i Serie A. Većina klubova iz lige petice se već ekipirala za novu sezonu i teško mu netko, nakon teške ozljede, propuštenih priprema i turbulentnog perioda u Hajduku, može garantirati veliku minutažu, a to je ono što njemu treba u ovome trenutku. Prvenstveno kako bi i dalje participirao u reprezentaciji i osigurao si bogat ugovor na Bliskom Istoku. Nema puno prostora za manevriranje pa bismo i uskoro mogli vidjeti gdje će nastaviti karijeru. 

U međuvremenu smo doznali kako od svega neće biti ništa, a postoje i ograničenja po pitanju Perišićeva budućeg transfera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 95

VIDEO

UŽIVO Bayern - Dinamo 3-2:  Senzacija u Munchenu! 'Modri' ekspresno zabili dva gola...
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Bayern - Dinamo 3-2: Senzacija u Munchenu! 'Modri' ekspresno zabili dva gola...

Nevjerojatan 'blitzkrieg' Dinama u drugom poluvremenu nakon tri gola Bayerna u prvih 45 minuta. Petković je smanjio na 3-1 nakon lijepe asistencije Pjace, a Ogiwara je minutu kasnije zabio za 3-2

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!
NOVI IZAZOV

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!

Perišić je bio blizu Monze, čak je i gledao njihovu utakmicu protiv Intera, ali na kraju je dobio ponudu nizozemskog prvaka PSV-a koju je prihvatio