Obavijesti

Sport

Komentari 129

Je li Hajduk dobro postupio slanjem kapetana u 2. momčad?

Je li Hajduk dobro postupio slanjem kapetana u 2. momčad?

Mi smo od njega tražili odgovor na pitanje želi li ostati, on je rekao da ne želi, da želi transfer, njegovom zastupniku smo dali nekoliko opcija, on ih je sve odbio i od posla nije bilo ništa, rekao je sportski direktor Hajduka

VIDEO

Na današnjoj pressici je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius objavio da je kapetan splitske momčadi Mijo Caktaš (28) prebačen u B momčad jer nije htio produžiti ugovor s 'bijelima', a svoju su odluku opravdali riječima da oni samo "žele zaštititi Hajduk i učiniti što je najbolje za klub". Isto je snašlo i Bassela Jradija.

- Kad sam došao, rekao sam da ću pričati sa svima. Predsjednik je najavio što će se događati s onima koji nemaju ugovore, da neće biti u konkurenciji i bit će prebačeni u B momčadi. Mogu vam dati kratko objašnjenje o Miji Caktašu, koji je važan igrač u povijesti ovoga kluba. Mi smo od njega tražili odgovor na pitanje želi li ostati, on je rekao da ne želi, da želi transfer, njegovom zastupniku smo dali nekoliko opcija, imali smo ponude za njega, njegov zastupnik ih je sve odbio i od posla nije bilo ništa. Zadnje što smo pokušali je produžiti ugovor na još godinu dana, ali Mijo je bio jasan da ne želi produžiti, niti smanjiti ugovor niti za jedan euro i da želi otići kao slobodan igrač na ljeto. Mi to respektiramo, ali naš cilj je zaštititi Hajduk i učiniti ono što je najbolje za klub - rekao je Nikoličius pa nastavio:

Caktaš i Jradi idu u B momčad!
Caktaš i Jradi idu u B momčad!

Kako je "najbolje za klub" izbaciti najiskusnijeg igrača u momčadi uoči teške borbe za Europu koja se nalazi pred Hajdukom znaju samo iz vrha splitskoga kluba.

Podsjetimo, Caktaš je u ovoj lošoj sezoni najbolji strijelac Hajduka s devet golova. Doduše, mogao je imati i više da nije promašio tri penala.

Zagreb: Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk

U posljednjoj su godini ugovora i Izet Hajrović u Dinamu, Guti u Osijeku te čak šestorica u Rijeci: Tomečak, Velkovski, Galović, Capan, Murić, Lončar. No svi oni članovi su prve momčadi, a većina njih ima i značajnu minutažu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 129

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne