Obavijesti

Sport

Komentari 27

Jakirović poručio pratiteljima: Razočarali smo mnoge, moramo vratiti Dinamo gdje i pripada...

Jakirović poručio pratiteljima: Razočarali smo mnoge, moramo vratiti Dinamo gdje i pripada...

Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo. Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan, napisao je trener "modrih"

VIDEO

Trener Dinama Sergej Jakirović tri dana nakon debakla u Prištini protiv Ballkanija (2-0) i najava kako bi mogao napustiti maksimirski klub lakše diše nakon pobjede 3-0 protiv Istre, do koje je došao napravivši nekoliko rošada u obrani.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Pokretanje videa...

Dinamo - Istra 1961 3-0 (sažetak) 01:53

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Na reprezentativnu stanku "modri" idu s trećeg mjesta, tri boda manje od vodeće Rijeke i dva od drugoplasiranog Hajduka uz utakmicu manje. I s Jakirovićem i dalje u klubu. A što će biti s članovima uprave, zasad nije poznato, u utorak je sjednica izvršnog odbora na kojoj bi se moglo raspravljati o njima.

Jakirović se nakon utakmice obratio pratiteljima na Instagramu.

"Dragi navijači,

iza nas je teških sedam dana. Nažalost, mnoge od vas smo razočarali u dvije utakmice. Bilo je izrazito važno danas ne dopustiti da nas vode emocije i hladne glave osvojiti nova tri boda. Na tome iskreno čestitam svojim igračima! Znam koliko su patili u proteklom periodu.

Kao kapetan broda, prvi sam preuzeo odgovornost za poraze u proteklom tjednu. U životu sa svime dolaze prava i obveze. Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo. Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan. Želim vam svima poručiti kako unatoč svim teškim padovima, moramo ustati i vratiti Dinamo tamo gdje pripada. Večeras smo napravili prvi korak na tom putu. Za nas sada nema odmora. Čeka nas temeljita analiza i predan rad kako bismo ispravili sve ono što nije bilo dobro. Naša odgovornost nije samo Dinamo danas, nego i Dinamo sutra.

Hvala vam na privrženosti Dinamu, i naravno - nema predaje! 🔵", napisao je Jakirović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO