Obavijesti

Sport

Komentari 86

Jakirović: Kačavenda bi trebao ostati. Pašalić? Sve je u zraku

Jakirović: Kačavenda bi trebao ostati. Pašalić? Sve je u zraku

Istra? Nama otpadaju igrači preko noći, dan, dva tri izgubiš, Baturina je jučer prvi trening napravio tako da... Vidjet ćemo do petka što će biti, rekao je trener Dinama

VIDEO

Dinamo je u generalki uoči početka nove sezone remizirao sa Šahtarom 2-2. Dan ranije, hrvatski prvak je pobijedio ukrajinskog velikana 1-0 pa tako Šahtar s Maksimira odlazi bez pobjede. Sve je s tribine gledao i Darijo Srna.

Trener Zagrepčana Sergej Jakirović mogao je biti zadovoljan prikazanim, ma i generalno pripremama. Dinamo je stvarao šanse, u obrani još curi donekle, no ovaj Dinamo je znatno bolji od onoga kojeg je preuzeo kada je stigao. Pa i od onog koji je prošle sezone osvojio naslov.

- Mislim da smo imali jako dobar podražaj, ovo je odlična ekipa koja je godinama u Ligi prvaka. Pa da vidimo gdje smo mi u odnosu na njih. Jako puno brzine, puno automatizama. Dosta smo se trošili u fazi obrane, bio je plan da ih čekamo u srednjem bloku. Da ih nakon oduzete lopte pokušamo ugroziti. Jedino mi je žao što češće ne završavamo s udarcima na gol. Kako bi mogli još više ugroziti. Ono što nije bilo dobro je taj drugi gol koji smo primili jako naivno. Moramo vidjeti, ali moramo to popraviti. Ne možemo ići na zaleđe koje nije uopće spremno, nitko ga ne kontrolira niti pokriva. Ono što pohvaljujem je da se nismo predavali. Gubili smo 2-0, uveli smo još igrača koji su svježi, dobili smo još više na motorici, na svježini. I na kraju imali Kačavendinu stativu. Mogli smo na kraju pobijediti, ali ne treba biti cjepidlaka. Sve u svemu dobro, podijeli smo dva dana minutažu, dobili smo što smo htjeli i čeka nas prvenstvo.

Zna li se što oko Bernauera?

- Mislim da je loža u pitanju. Poskliznuo se i napravio ekstenziju, nekontrolirani potez...

Je li poznat početni sastav za Istru?

- Vidjet ćemo s obzirom što se nama događa zadnji tjedan. Nama otpadaju igrači preko noći, dan, dva tri izgubiš, Baturina je jučer prvi trening napravio tako da... Vidjet ćemo do petka što će biti. Imamo, ja uvijek kažem 15. I ovi što uđu su jako važni.

Kačavenda?

- Donijet ćemo odluku. Ja mogu dati svoje mišljenje... Ja mislim da bi Kačavenda trebao biti kod nas. Pa ćemo vidjeti dalje što ćemo i kako ćemo. Bitno je njegovo zdravstveno stanje.

Cordoba i Pašalić? Ima li novosti?

- Sve u zraku. Doslovno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 86

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn