Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ivica Olić dopunio popis mladih reprezentativaca. Milijunsko pojačanje Belgijaca ipak unutra

Ivica Olić dopunio popis mladih reprezentativaca. Milijunsko pojačanje Belgijaca ipak unutra

Matija Frigan pridružit će se hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji do 21 godine za predstojeće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo

VIDEO

Matija Frigan (21) propustio je posljednju akciju Hrvatske U-21 jer ga novi izbornik Ivica Olić uopće nije uvrstio među kandidate za utakmice protiv Farskih Otoka i Portugala, a za iduće okupljanje i dalje ga je držao na ledu postavivši ga među igrače s pretpozivom, no osam dana poslije ipak se predomislio.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječki blizanci Frigan

Pokretanje videa...

Riječki blizanci Frigan 01:22

Mladi napadač belgijskog prvoligaša Westerloa bit će u konkurenciji za dvoboje protvi Andore 11. i Grčke 15. listopada na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici, izvijestio je HNS.

Bivši igrač Rijeke, koji je ovo ljeto za pet i pol milijuna eura prešao u klub sa sjevera Belgije, prošli vikend zabio je dva gola Standardu iz Liègea u gostujućoj pobjedi 2-1 i tako potvrdio sjajnu golgetersku formu jer je kolo prije zabio i Royal Antwerpu, a u drugom kolu i Mechelenu. Njegov Westerlo, za koji nastupa još jedan mladi reprezentativac Luka Vušković (17), na šestom je mjestu belgijske Pro lige s 14 bodova, šest manje od vodećeg Genka.

Što se Hrvatske tiče, ona je dva kola prije kraja kvalifikacija na trećem mjestu skupine sa 16 bodova, jednim manje od drugoplasirane Grčke koja ima utakmicu više, a pet manje od vodećeg Portugala. Na Europsko prvenstvo u Slovačkoj kvalificirat će se pobjednici skupina i tri najbolja drugoplasirana, za što mladi "vatreni" imaju dobre šanse osvoje li šest bodova. Preostali drugoplasirani će u razigravanje za dodatna tri mjesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta
VUKU SE REPOVI

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta

Mi smo jedan mali klub kojem ovo mogu napraviti, rekao je Josip Mišić o spornoj situaciji nakon utakmice Dinama i Monaca. Proklizala je noga gostujućeg igrača, a njemački sudac tu je vidio - faul u napadu!?
Sudački eksperti za 24sata: Nije bio penal za Dinamo, evo zašto
SPORNA SITUACIJA

Sudački eksperti za 24sata: Nije bio penal za Dinamo, evo zašto

Iako velika većina čitatelja 24sata smatra kako je Dinamo trebao imati penal za 3-1 u 81. minuti, dva domaća prvoligaška suca tvrde kako je napadač Dinama isprovocirao kontakt