Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ivano Balić: Ne bih mogao prvenstvo gledati s tribina

Ivano Balić: Ne bih mogao prvenstvo gledati s tribina
7

Većina pitanja za Ivana Balića odnosila su se na njegovu tjelesnu pripremu, no naš ponajbolji igrač nije bio raspoložen za takav razgovor

VIDEO

Vidjet ćemo, imamo deset utakmica u 15 dana, rekao je Balić, a na pitanje hoćemo li igrati svih 10 odgovorio:
- Naravno, zar sumnjate. Nadam se samo da će me izbornik staviti u momčad, inače bih završio u 'ludari'. Ne bih imao snage gledati prvenstvo s tribina - iskreno je priznao Balić.
To što se SP igra u Splitu nije dodatni motiv za organizatora naše igre.
- Drago mi je da se igra u Splitu, no meni je čast igrati za Hrvatsku i potpuno mi je svejedno gdje, igrao bih  i da je prvenstvo u Tadžikistanu - našalio se Balić, koji je spremno pozirao zajedno s brojnim zgodnim hostesama.
Za dobro raspoloženje tijekom konferencije za novinare, na kojoj su potpise sponzorskih ugovora stavili predstavnici HRS-a i Bavarije, bili su zaduženi igrači. Pljeskom i skandiranjem natjerali su predsjednika Saveza Sandija Šolu i predsjednika uprave Bavarije Nikolu Sulića da nazdrave pivom, a kad su se ova dvojica odvažili, dvoranom se zaorilo: "Na eks, na eks".  Nije im preostalo ništa drugo nego udovoljiti zahtjevima igrača premda ih je izbornik Červar pokušao neuspješno primiriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO