Obavijesti

Sport

Komentari 16

Igrač Dinama ostavio Jakirovića u šoku! Slomio je ruku pa ga molio da ga pusti na trening

Igrač Dinama ostavio Jakirovića u šoku! Slomio je ruku pa ga molio da ga pusti na trening

Dok su svi igrači Dinama uživali u slobodnom danu, Noa Mikić je zamolio Jakirovića da trenira s juniorima. Na tom istom treningu slomio je ruku, pokrpali su ga u bolnici pa je odmah nazvao Jakirovića...

VIDEO

Noa Mikić (17) novo je Dinamovo blago. Igrač pred kojim je velika budućnost, a već sada ozbiljno konkurira za prvi sastav. U Maksimiru ga hvale na sva zvona, dive se njegovom talentu, ali i svemu drugome. Upija savjete od suigrača i trenera, svaki dan želi nešto novo naučiti, nevjerojatno je discipliniran i predan nogometu. I to pokazuje svakodnevno.

Pokretanje videa...

slavlje sjevera na maksimiru 00:59

Sergej Jakirović u ponedjeljak je dao slobodno svojim igračima nakon pobjede protiv Gorice (2-0), ali Noa Mikić zamolio je trenera da ga pusti na trening juniora. Na njegovu žalost, jedan igrač slučajno mu je stao na ruku i završio je u bolnici s dvostrukim prijelomom. Srećom, nije morao na operaciju.

Pokrpali su ga u bolnici i stavili mu gips. Neki bi u takvoj situaciji razmišljali samo kako što prije doći doma i odmoriti se nakon ovakve boli, ali Mikić je drugačiji od drugih. Preko ljudi iz kluba je došao je do Jakirovićevog broja i otkrio mu da je slomio ruku, ali da želi trenirati s prvom momčadi u utorak.

Trener Dinama se nećkao, zna i sam da tako može riskirati još težu ozljedu i samim time uzrokovati duži oporavak, ali uporni Noa nije odustajao. Na kraju mu je Jakirović dozvolio da dođe na trening, a liječnici će na licu mjesta procijeniti smije li trenirati. I ova situacija samo pokazuje koliko ovaj dečko živi za nogomet i želi svakodnevno učiti i napredovati.

A Dinamovu struku oduševio je na pripremama u Rovinju. Stefan Ristovski kasnio je došao na pripreme, a Sadegha Moharramija prvo nije bilo zbog Azijskog kupa, da bi na kraju zbog ozljede otpao do kraja sezone pa je tako pozicija desnog beka zjapila prazna. I Mikić je dobio priliku za dokazivanje, shvatio ju je i više nego ozbiljno, pa na pripremama odradio četiri jako dobre utakmice. Dovoljno da se svi u klubu zapitaju "je li to to". Čini se da jest.

Rovinj: Prijateljska utakmica GNK Dinamo - FK Makedonija GP

Nitko ga nije prošao u te četiri utakmice, defanzivne zadaće obavlja besprijekorno, prilično je aktivan prema naprijed. Riječ je o brzom i motoričnom igraču, velikoj perspektivi hrvatskog nogometa. Standardni je član mlađih hrvatskih selekcija, jedini je iz 2007. godišta participirao na reprezentativnim akcijama 2006. godišta. I to nešto znači. Na Jakiroviću i ljudima iz kluba sad je ozbiljan zadatak, Dinamo mora od takvog talenta i "vrhunske glave" stvoriti pravog igrača. Beka koji će danas-sutra vrijediti 10 (i više) milijuna eura.

Nije još debitirao u službenim natjecanjima, ali uz ovakav talent, pristup i disciplinu, pitanje je trenutka kada će se to dogoditi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...
ODUŠEVIO JE

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...

City je primio gol u 26. minuti, ali Mateo Kovačić predvodio je povratak aktualnog prvaka u utakmicu. Izjednačio je u 32. minuti, a na početku drugog dijela zabio i drugi gol
VIDEO Slaven - Rijeka 0-0: 'Fenjeraš' HNL-a skoro priredio senzaciju, težak kiks Riječana
RIJEKA NEPREPOZNATLJIVA

VIDEO Slaven - Rijeka 0-0: 'Fenjeraš' HNL-a skoro priredio senzaciju, težak kiks Riječana

Koprivničanima je poništen gol, a odluka suca Marija Zebeca je u najmanju ruku dvojbena. Rijeka nije uspjela zabiti i ispada da bi Slavenu gol Kovačića bio dovoljan za drugu pobjedu u sezoni