Obavijesti

Sport

Komentari 42

Ibra zabio hat-trick pa urlao na protivnika: Marš kući, k*rvice!

Ibra zabio hat-trick pa urlao na protivnika: Marš kući, k*rvice!
5

Zlatan Ibrahimović zabio je sva tri gola u pobjedi svog LA Galaxyja 3-2 protiv Los Angeles FC-a. Jedini je uz legendarnog Didiera Drogbu koji je s više od 35 godina zabio više od jednog hat-tricka

VIDEO

Treba vam odmak od dosadnih događanja na travnjaku i malo dramatičnosti? Zovite Zlatana Ibrahimovića. Jer taj čovjek uvijek napravi show! Posebno ako ga netko prije utakmice isprovocira...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ibrahimović kružnim udarcem otvara bocu 00:15

Tako je bilo i noćas u Los Angelesu. Prije utakmice su ga američki novinari uspoređivali s najboljim strijelcem prvenstva Carlosom Velom. Ibra je u najavi susreta poručio kako je bolji od čitave lige, nazvao se Ferrarijem, a ostale igrače Fiatom, a onda je klasu pokazao i na terenu.

- Daleko sam najbolji napadač jer je Vela u najboljim godinama karijere. Koliko ima godina? 29? I igra u MLS-u? Gdje sam bio ja kada sam imao 29 godina? Ah, da, u Europi i to je ogromna razlika - rekao je.

Sjajnim hat-trickom je vodio svoj Galaxy do pobjede 3-2 protiv Los Angeles FC-a. Najprije je izbacio nekoliko protivnika pa još bolje zabio lobom, onda je pogodio mrežu glavom nakon ubačaja i na kraju odapeo po travi i prizemnu loptu pospremio u gol. Oba gola za protivnike zabio je Vela, ali nije mogao nadmašiti Šveđanina... Postao je tako jedini uz legendarnog Didiera Drogbu koji je s više od 35 godina zabio više od jednog hat-tricka.

Iako, ove sezone je Vela ipak bolji. Meksikanac ima 21 gol, a Ibrahimović je 'kraći' za pet golova.

Temperamentni Ibra se nije smirio ni nakon što je utakmica završila pa se po izlasku s terena porječkao s jednim od protivničkih trenera.

- Od***i! Marš kući, k*rvice - urlao je švedski napadač, a veći sukob spriječili su ljudi iz klubova koji su se našli u blizini.

- Ne mogu se prestati smijati koliko sam dobar. Napravili ste kobnu pogrešku i usporedili me s Velom - likovao je Zlatan nakon utakmice.

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne