I Split će od sada imati svog Jordana! Žele sljedeće sezone prekinuti vladavinu Zadra... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

I Split će od sada imati svog Jordana! Žele sljedeće sezone prekinuti vladavinu Zadra...

I Split će od sada imati svog Jordana! Žele sljedeće sezone prekinuti vladavinu Zadra...

Antonio Jordano novi je igrač Splita, objavio je hrvatski viceprvak. Adut u rušenju Zadra sljedeće sezone pronašli su baš u njihovom bivšem igraču

VIDEO

Split je vodio 2-1 u finalnoj seriji protiv Zadra i imao titulu serviranu na pladnju. Gripe su bile rasprodane, navijači su sanjali naslov na koji čekaju duže od Hajduka, već 21 godinu, ali Splićanima se dogodio slom kakav je teško objasniti. Zadar ih je razbio na Gripama pa potom i na krcatom Višnjiku za petu titulu prvaka Hrvatske!

Pokretanje videa...

Zadrani slave naslov, Božića bacali u zrak 00:53

Agonija splitskog kluba se tako produbila. Nikada nisu bili ovako blizu naslovu, ali najbolji igrači opet su podbacili u ključnim utakmicama, a to se posebno odnosi na skupe strance. Bez obzira na veliko razočaranje, čelnici su već sada mislima u novoj sezoni.

Kuju se planovi kako srušiti dominantni Zadar sljedeće sezone, a olakotna okolnost biti će ta što, vrlo vjerojatno, više neće biti Luke Božića koji je spreman za iskorak. Spremaju se rastanci s brojnim igračima, zamijenit će ih svježa krv, a klub je već sada predstavio veliko pojačanje. On je hrvatski reprezentativac Antonio Jordano (26)!

Split: Utakmica 18. kola ABA lige, KK Split i KK Zadar

Najljepše dane karijere proveo je baš u Zadru s kojim je osvojio naslov prvaka 2021. godine. Otišao je usred prošle sezone nakon tri godine zbog financijskih problema. Drugi dio sezone proveo je u francuskom drugoligašu Chalonu gdje je zabijao 13.8 koševa po utakmici. 

Prošlu sezonu igrao je za mađarski Falco Szombathely, ali brojke su mu drastično pale. Zabijao je sedam koševa po utakmici. Već godinama je i član hrvatske košarkaške reprezentacije. Sada je došao vratiti formu u Hrvatsku, ovaj put na Gripe, gdje će pokušati sa Splitom prekinuti vladavinu Zadra. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...
OLMO IGRAČ UTAKMICE

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...

Iako je Španjolska pobijedila, ostat će sporna situacija iz 106. minute u kojoj je Cucurella rukom blokirao udarac Musiale. Sudac je ostao nijem i ostaje dojam da je Njemačka teško oštećena...